Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Υστάτη προσπάθεια κάνει η Διοίκηση του Δήμου...



Υστάτη προσπάθεια κάνει η Διοίκηση του Δήμου για να τα ξαναβρεί με τον πρώην Δήμαρχο με τα μούσια για να αποκτήσει τον προϋπολογισμό του 2013.

Και από ότι φαίνεται με την βοήθεια του Χαλκηλογιστή οι προσπάθειες είναι σε πολύ καλό δρόμο, εδώ ταιριάζει η παροιμία : ''ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι''.

Από την άλλη η διοίκηση συνεχίζει να ρίχνει το φταίξιμο στην αντιπολίτευση (για πιο λόγο δεν ξέρουμε)… μα αφού όλα είναι κανονισμένα να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, γιατί όλα αυτά τα ''φούμαρα'';  έκτος αν θέλουν να ρίξουν και την αντιπολίτευση μέσα στο ''παιχνιδάκι'' τους για να μπορούν να κινηθούν με μεγαλύτερη ευκολία στα επόμενα παιχνίδια τους για την υπέρ-χρέωση  του Δήμου μας για 2η φορά.

Δύο απορίες έχει η Αλεπού:

1.Πως αντιδρούν οι κύριοι και οι κυρίες της διοίκησης, που έρχεται σαν ''σωτήρας'' πάνω στο άλογο του  ο πρώην Δήμαρχος με το μούσι… (οι πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι ότι κάτι ζητάει)

2.Πως θα αντιδράσουν οι 4 διαγραφέντες από την σημερινή διοίκηση, όταν θα ακούσουν ότι θα ψηφίσουν τον προϋπολογισμό; Στα τελευταία δημοτικά συμβούλια είδαμε ότι έκαναν ύστατες προσπάθειες να μην ψηφιστεί ο προϋπολογισμός.
Να τους θυμίσω, όταν λέγανε τα επιχειρήματα τους  για την καταψήφιση του προϋπολογισμού υπήρχαν κάποιοι  δημότες στην αίθουσα που τους χειροκρότησαν…. τώρα τι θα κάνουν;

Αλεπού η μπουμπού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας