Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Δελτίο Τύπου "Καλημέρα Όμορφη Πόλη"




Δελτίο Τύπου
Νέα Φιλαδέλφεια 22-10-13 
Μπροστά σε πλήθος συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας η εκδήλωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», στην οποία ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και δημοτικός σύμβουλος Λύσανδρος Γεωργαμλής ανακοίνωσε την συμπόρευσή του και την συνεργασία του με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Χάρη Τομπούλογλου.
Στην έναρξη της εκδήλωσης τον λόγο έλαβε ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης Ρένος Αρβανίτης, ο οποίος και προέβη σε σύντομη εισαγωγική τοποθέτηση. 

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε αρχικά σε όλα τα μεγάλα ονόματα της ΑΕΚ αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα , που έδωσαν βροντερό παρών στην εκδήλωση. Για να συνεχίσει λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την σημερινή σας παρουσία, διότι είναι η πρώτη φορά που κάνω ένα τέτοιου είδους κάλεσμα και ζητώ την συμπαράσταση των φίλων μου, των γειτόνων μου, της οικογένειάς μου, για αυτά που  πρόκειται να κάνω στην συνέχεια της πολιτικής μου σταδιοδρομίας. Αισθάνομαι συγκινημένος και με εξέπληξε ευχάριστα η παρουσία ορισμένων ανθρώπων. Σας κάλεσα λοιπόν  εδώ για να σας ανακοινώσω την συνεργασία που θα κάνω με τον Χ. Τομπούλογλου, διότι εκτίμησα το ήθος και την μεγάλη του αγάπη για την πόλη μας και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα». Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε εμφατικά, «δεύτερη οικογένειά μου είναι η ΑΕΚ». Τέλος έκλεισε την ομιλία του ευχαριστώντας τον π. δήμαρχο κ. Κόντο για την συνεργασία που είχαν τα προηγούμενα χρόνια. 
Έπειτα στο βήμα ανέβηκε ο επικεφαλής της «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» Χ. Τομπούλογλου, ο οποίος στην τοποθέτησή του μεταξύ άλλων είπε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την σημερινή σας παρουσία. Με τον Λύσανδρο συνεργαζόμαστε στα πλαίσια, μίας μεγάλης, ανεξάρτητης, δημοκρατικής παράταξης, που θα φέρει το αύριο στην πόλη μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα. Ένα αύριο ελπιδοφόρο. Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής είναι ένας καθαρός άνθρωπος, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας άνθρωπος με κοινωνικές και δημοκρατικές ευαισθησίες, ένας καλός αθλητής, που έχουμε κοινό σημείο μας την αγάπη μας για την πόλη. Λύσανδρε σε ευχαριστώ για την επιλογή σου να δώσουμε τον αγώνα για να ξανακάνουμε όμορφη την πόλη μας μαζί. Επίσης ευχαριστώ τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και π. αντιδήμαρχο Ν.Φ. Ν. Σταθόπουλο, για την συνέχιση της συνεργασίας μας και την συμπόρευσή μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.  Ο Ν. Σταθόπουλος με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί την προσπάθεια για τα δημοτικά μας πράγματα το 2010, είναι υπόδειγμα ήθους. Οι συμπολίτες μας τον περιβάλουν με ιδιαίτερη εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Νίκο σε ευχαριστώ που είσαι και πάλι μαζί μας». Για να προσθέσει αναφερόμενος στην ΑΕΚ και την ιστορία της ομάδας που είναι συνυφασμένη με τη Νέα Φιλαδέλφεια, «για εμάς η ΑΕΚ δεν είναι σημαία ευκαιρίας αλλά είναι ιδεολογία».  Ενώ για το γήπεδο δήλωσε εμφατικά: «Το σημερινό σχέδιο του γηπέδου θα δώσει αίγλη, δουλειές στον κόσμο που σήμερα παλεύει και είναι άνεργος, και πάνω απ’ όλα θα δώσει την δυνατότητα στην πόλη μας να ξαναγίνει γνωστή σε όλον τον κόσμο, διότι πρέπει να το παραδεχτούμε, αν η Νέα Φιλαδέλφεια έγινε γνωστή ως προάστιο, έγινε γιατί υπήρχε εδώ αυτή η ομάδα. Από εμάς ωστόσο δεν θα ακούσετε ούτε κορώνες ούτε μεγάλα λόγια για αυτό το θέμα». Για να ολοκληρώσει την ομιλία του λέγοντας: «Σας ευχαριστώ που σήμερα είστε εδώ, για να ξεκινήσουμε την μάχη, μία μάχη που θα είναι για το καλό της πόλης, και από την μάχη αυτή δεν πρέπει να λείπει κανένας, ο στόχος μας άλλωστε είναι να κερδίσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, η μεγάλη οικογένεια της παράταξής μας τους χρειάζεται όλους. Δεν μας ενδιαφέρουν όσα μας χωρίζουν αλλά όσα μας ενώνουν. Το κόμμα μας είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα. Σας ευχαριστώ θερμά».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τεράστια ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι κύριοι: Νεστορίδης, Μαύρος, Αρδίζογλου, Καραφέσκος, Σεραφείδης, Καβαλάρης, Λόνας, Σιμιγδαλάς, Β. Βλάχος, Στυλιανόπουλος, Μιχαηλίδης, Σταματής, Βογιατζής, Ζήσης, Κουλούμασης, Λαγινάς, Πυθαρούλης, Σεβαστόπουλος, Πεσιρίδης, Καλιντέρογλου, Μπούρας όπως και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αλλά και π. αντιδήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Ν. Σταθόπουλος.
Παρόντες/ούσες ήταν επίσης οι: η π. αντιδήμαρχος Ν.Φ. Μ. Αθανασιάδου, ο π. αντιδήμαρχος Ν.Χ. Θ. Δακής, ο π. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Φ. Σ. Γατσούλης, ο πρόεδρος της ΦΕΑ Γ. Μητρόπουλος, ο πρόεδρος του Χαλκηδονικού Γ. Παπακωνσταντίνου, ο γενικός αρχηγός του τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ Ζ. Καμαρίκος, η πρόεδρος των Κρητών Ε. Κανατά, ο πρόεδρος των Μικρασιατών Χ. Τριανταφύλλου, ο διευθυντής του ΙΚΑ Ν.Φ. Μ. Αβερκίου, ο πρόεδρος του συλλόγου συνταξιούχων ΙΚΑ Κ. Κωστόπουλος, οι δημοσιογράφοι Γ. Κοντονής και Η. Καβαλιέρος, οι εκπρόσωποι των μελών ΚΑΠΗ, Μ. Δημητριάδου (Ν.Φ.), Κ. Μάισνερ (Ν.Χ.), ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ν.Φ Ξ. Μπουσούς, ο πρόεδρος συλλόγου γονέων 1ου δημοτικού Ν.Χ. Β. Βεσκούκης, του 1ου γυμνασίου Ν.Χ. Στ. Μικρόπουλος, του Λυκείου Ν.Χ. Ζ. Ζη-Παπακωνσταντίνου, του 1ου γυμνασίου Ν.Φ. Α. Παπαδοπούλου, η πρόεδρος των Αντιοχειτών Κ. Γιαζιτζή, όλοι οι  υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, όπως επίσης και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της «Καλημέρας» (Χ. Κοπελούσος, Γ. Τομπούλογλου, Σ. Γραμμένος, Σ. Κοσκολέτος, Θ. Κοσσύφης, Α. Φακίνου, Η. Σταματελόπουλος, Ν. Λούτας). Μήνυμα συμπαράστασης απέστειλε ο π. δήμαρχος Ν.Χ. Γ. Δοπτόγλου. 
Όλος αυτός ο κόσμος που αγκάλιασε τα τελευταία 3,5 περίπου χρόνια την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2010, αλλά και όλοι εκείνοι που μας εμπιστεύθηκαν στην πορεία, 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
 ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ.ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ,  ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.

                                                                                                              Από το γραφείο τύπου


 ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας