Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Διπλή συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη


Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε ειδική Συνεδρίαση Δ.Σ. (5η)
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), στις 12.3.2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης :


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Εκλογή νέου τακτικού μέλους της πλειοψηφίας στην Οικονομική Επιτροπή, με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 3852/10.
2. Εκλογή δύο (2) νέων τακτικών μελών της πλειοψηφίας στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 3852/10.
• Καλείται επίσης, δυνάμει της παρ. 3 του άρθρου 69 του Ν. 3852/2010, ο υπάλληλος του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Ανάπτυξης και Πληροφορικής κ. Α.Καραντάνης, όπως παραστεί στη Συνεδρίαση, προκειμένου να παράσχει, λόγω υπηρεσιακής αρμοδιότητος, τεχνική υποστήριξη σχετικά με τη διαδικασία που αφορά στα δύο θέματα της Η.Δ..
• Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
 —————————————————————————————————————

Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (6η)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 12.3.2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1. Έγκριση 2ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2014.
2. Έγκριση 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2014, βάσει της αριθ. 35/2014 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
3. Έγκριση 1ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2014 της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, βάσει της αριθ. 14/2014 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου (επανεισαγωγή).
4. Έγκριση 2ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2014 της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, βάσει σχετικής απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
5. Έγκριση των ισολογισμών και των εκθέσεων τακτικού ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών των Κοινωφελών Επιχειρήσεων πριν την συγχώνευση των επιχειρήσεων των πρώην Δήμων Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνος.
6. Έγκριση προμηθειών και εργασιών του Δήμου έτους 2014.
7. Ορισμός Δημ. Συμβούλων ως μελών της επιτροπής καταστροφής αντικειμένων άνευ αξίας του Δήμου για το έτος 2014.
8. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως μελών των Επιτροπών Παραλαβής Μεταφορών και λοιπών Εργασιών του Δήμου έτους 2014.
9. Έγκριση παραχώρησης κοινοχρήστου χώρου επί πλατειών του Δήμου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, κατόπιν αιτήσεων ιδιοκτητών παρακείμενων καταστημάτων.
10. Έγκριση αποχαρακτηρισμού τετραγώνων Δημοτικού Κοιμητηρίου.
11. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης της εγγεγραμμένης στο Τ.Π. του Δήμου έτους 2014 μελέτης «Μελέτες για ρύθμιση – τακτοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων».
12. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση οδικού δικτύου και επισκευή δαπέδων κοινοχρήστων χώρων».
13. Έγκριση παραλαβής της μελέτης «Σύνταξη στατικής µελέτης επισκευών και έκδοση οικοδοµικής αδείας επισκευής πτέρυγας 3ου ∆ηµοτικού Σχολείου ∆ηµοτικής Ενότητας Ν.Φ.».
14. Έγκριση παραλαβής της μελέτης «Επικαιροποίηση Αρχιτεκτονικών και Σύνταξη τευχών Δημοπράτησης και ΣΑΥ-ΦΑΥ για το έργο Αποκατάσταση και Επισκευή πτέρυγας 3ου Δημοτικού Σχολείου Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας».
15. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση σχετικής πίστωσης για την προμήθεια ειδών της εκδήλωσης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
16. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως εκπροσώπου του Δήμου και Προέδρου στο Α/θμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων-Κινηματογράφων και παρεμφερών επιχειρήσεων για το έτος 2014.
17. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως εκπροσώπου του Δήμου και Προέδρου στο Β/θμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων-Κινηματογράφων και παρεμφερών επιχειρήσεων για το έτος 2014.
• Σας ενημερώνουμε ότι όποιος από τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους επιθυμεί, μπορεί να μελετήσει τους φακέλους του 13ου και 14ου θέματος στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Αχαρνών 464 & Αγ.Αναργύρων-αρμόδιος υπάλληλος κ. Π.Μανής).
• Καλείται επίσης, δυνάμει της παρ. 3 του άρθρου 69 του Ν. 3852/2010 η υπάλληλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κα Ε.Αλιμπέρτη, όπως παραστεί στη Συνεδρίαση, προκειμένου να παράσχει, λόγω υπηρεσιακής αρμοδιότητος, πληροφορίες προς το Σώμα σχετικά με το 3ο, 4ο και 5ο θέμα της Η.Δ..
• Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας