Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

H ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών



Η Δύναμη Πολιτών, αποδεχόμενη την παραίτηση του Θανάση Μάλλιου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την ευχαρίστησή της για την ανεκτίμητη και αδιάλειπτη προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την παράταξή μας. Ο Θανάσης Μάλλιος ως επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών συνεχίζει να είναι παρών στους αγώνες και τα προβλήματα της πόλης μας. 

Η παράταξη μας συμμετέχει αταλάντευτα στον αγώνα ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές, των οποίων τα αποτελέσματα, όπως στο πρόγραμμά μας είχαμε προβλέψει, είναι καταστροφικά και σε τοπικό επίπεδο. Είναι φανερό πλέον ότι ο «Καλλικράτης» έχει οδηγήσει τους Δήμους σε πλήρη απαξίωση. Με αποφασιστικότητα, συνέπεια και αλληλεγγύη θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους άνεργους, τους ανασφάλιστους, τους μισθωτούς, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, και γενικά στους δοκιμαζόμενους από τις μνημονιακές πολιτικές συνδημότες μας. 
Διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε σταθερά απέναντι σε όλους εκείνους που, είτε φανερά, είτε κρυφά, είτε με το μανδύα του ανεξάρτητου, είναι εντολοδόχοι των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών σε τοπικό επίπεδο. 

5 Ιουλίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας