Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Μια καταπληκτική παράσταση παρουσίασε η Νεανική Θεατρική Ομάδα Lud Project





Μια καταπληκτική παράσταση παρουσίασε η Νεανική Θεατρική Ομάδα Lud Project του κατηχητικού του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 στο ΠΠΙΕΔ που ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο.
Μια παράσταση μοντέρνα, φρέσκια, μια παράσταση που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν την φαντασία τους, τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες και τη δημιουργικότητα τους.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη τη θεατρική ομάδα, τους συντελεστές και τη ‘’ μαμά ‘’  όπως την αποκάλεσαν τα παιδιά κα. Κατερίνα Καπλανίδη.

Χαιρετισμό έστειλε o προϊστάμενος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου και υπεύθυνος των κατηχητικών Πατέρας Παντελεήμονας που λείπει στο εξωτερικό λόγω πανεπιστημιακών υποχρεώσεων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν:

Οι Ιερείς της Παναγίτσας, Πατέρας Αλέξανδρος και  Πατέρας Νεκτάριος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού κ. Χάρης Τομπούλογλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Κοπελούσος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι: κ. Σπύρος Γραμμένος και Σωτήρης Κοσκολέτος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών κ. Χρήστος Τριανταφύλλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΟΑΣΗ κ. Γιάννης Αντωνόπουλος, η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Ν. Φιλαδέλφειας κα. Τασούλα Βασιλειάδου, η κα Ρένα Σταματοπούλου και η κα.Μαριάννα Μήλα εκπρόσωποι του Συλλόγου Ηπειρωτών, ο κ. Βαγγέλης Γιαννακουδάκης (ο Δάσκαλος) από το Ευ Αγωνίζεσθαι, η κα Μαριγούλα Οικονόμου από τους Εθελοντές, η κα Αλίκη Βαρούτσου και η κα. Νάνσυ Λάλη.

Το Αλεπουδάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας