Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Δήλωση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου και δημ.συμβούλου της «Καλημέρα όμορφη πόλη» Χρήστου Κοπελούσου

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Στην πόλη που ζούμε και αγαπάμε, όλοι είμαστε γνωστοί μεταξύ μας και καταγράφουμε την προσωπική μας πορεία. Έχοντας μακρόχρονη παρουσία στα κοινά της πόλης μας, νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας πώ – όπως πάντα κάνω – με θάρρος και ειλικρίνεια τη γνώμη μου. Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ της οποίας έχω την τιμή να είμαι συνιδρυτής, ξεκίνησε πριν τρία χρόνια έναν έντιμο και συστηματικό αγώνα για μια όμορφη, ανθρώπινη, καλύτερη πόλη. Ο λαός, παρά το ότι το 2010 είχε να επιλέξει μεταξύ δύο νεοεκλεγμένων, τότε δημάρχων, του Σταύρου Κόντου και του αείμνηστου Γιώργου Αποστολάκη, μας τίμησε με την εμπιστοσύνη του και κάτω από τις γνωστές συνθήκες του αδόκητου χαμού του Γιώργου Αποστολάκη φτάσαμε στο νήμα της τελικής νίκης.


Η παρουσία μας τα τρία αυτά χρόνια ήταν συνεχής στην πόλη. Ήμασταν κοντά στο δημότη, κοντά στα προβλήματα, καταγράφοντάς τα, αλλά παράλληλα προτείναμε λύσεις εφικτές και πραγματοποιήσαμε δράσεις που μας καταξίωσαν στη συνείδηση του κόσμου. Δεν αρκεστήκαμε μόνο σε αδόκιμες παρουσίες στα δημοτικά συμβούλια, αλλά παρεμβαίναμε με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις. Αποδείξαμε με τη στάση μας αυτή ότι δεν ανήκουμε στην κατηγορία εκείνων που θυμούνται την πόλη και το δημότη μερικές βδομάδες πριν τις εκλογές.

Με μια πλειάδα συνεργατών, ανθρώπων που ζουν και αγαπούν την πόλη μας, με επικεφαλής το Χάρη Τομπούλογλου που όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητες του και την αγάπη του για τον τόπο μας, αποκτήσαμε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας και την δυναμική της νίκης.

Σε τρεις μήνες καλούμαστε να επιλέξουμε το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή της επόμενης πενταετίας. Σας καλώ να κάνετε τις συγκρίσεις μόνοι, σας μεταξύ αυτών που διεκδικούν το δημαρχιακό αξίωμα, χωρίς να υποτιμώ κανέναν και καμιά. Το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα. Ο Χάρης Τομπούλογλου αναμφίβολα περνάει μια προσωπική περιπέτεια που κάποιοι προσπάθησαν υποκαθιστώντας τη δικαιοσύνη να τον καταδικάσουν για να απαλλαγούν από την παρουσία του, μη μπορώντας να τον αντιμετωπίσουν αλλιώς. Όλοι όμως ξέρουμε το Χάρη. Την ανθρωπιά του, την ικανότητά του, το χαρακτήρα του, το πως στέκεται δίπλα στον κάθε συνανθρωπό μας, χωρίς να εξετάσει αν είναι φίλος του ή όχι.

Κάποιοι επίσης πίστευαν ότι η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ θα πάψει να υπάρχει και όσοι την συναποτελούμε θα ακολουθήσουμε προσωπικές στρατηγικές με βάση το συμφέρον μας. Τα γεγονότα τους διαψεύδουν. Ο κόσμος της πόλης μας θέλει να συνεχίσουμε ενωμένοι, γιατί μας θεωρεί τους μόνους που μπορούμε να δώσουμε λύσεις και να διαχειριστούμε την κρίση, που όλους μας αγγίζει και μας ταλαιπωρεί.

Ποτέ δεν πρόταξα το προσωπικό μου συμφέρον και αυτό νομίζω το αναγνωρίζουν εχθροί και φίλοι. Έτσι θα πορευτώ και τώρα.

Συνεχίζουμε με επικεφαλής το Χάρη Τομπούλογλου και με όλους τους συνεργάτες, παλιούς και νέους, ενωμένοι, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση των συνδημοτών μας.

Προχωράμε όλοι μαζί για την πόλη που αγαπάμε και μας αξίζει.

Με εκτίμηση

Χρήστος Κοπελούσος
Με την
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ και
τον Χάρη Τομπούλογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας