Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πίτας Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου


Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Μίλτος Κουντουράς», στο 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας, η κοπή της  Αγιοβασιλόπιτας του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου (Μάδυτος).


Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε Συναυλία Ελληνικού Παραδοσιακού τραγουδιού με θέμα «Στους ήχους της παράδοσης», από την ορχήστρα και την χορωδία «Κρήτες Ακρίτες» με διευθυντή τον Κων/νο Σταυρουλάκη – καθηγητή Ευρωπαϊκής και Βυζαντινής μουσικής.
Ακουστήκαν παραδοσιακά κάλαντα και περίπου 20 παραδοσιακά τραγούδια, άψογα εκτελεσμένα από τους 3 σολίστ, την 7μελή ορχήστρα και την αποτελούμενη από 50 χορωδούς χορωδία.
Πέρα από τους πολυάριθμους ενορίτες, την εκδήλωση παρακολούθησαν και οι:

Η αντιδήμαρχος κα Καβακοπούλου, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κος Χ. Τομπούλογλου, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κος Κοπελούσος, ο γραμματέας του Δ.Σ. κος Πλάτανος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μπόβος, Κουτσάκης, Κοσκολέτος, Νικολόπουλος, ο τοπικός σύμβουλος κος Κοσσύφης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Χ. Τριανταφύλλου και ο υποψήφιος δήμαρχος κος Αράπογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας