Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Δυσλειτουργία σε «κανονάκι» της πυρόσβεσης του Άλσους…




Προσοχή!
Δεν υποστηρίζω ότι ντε και καλά το συγκεκριμένο «κανονάκι» είναι χαλασμένο και συνεπώς σε μια ακραία και απευκταία περίπτωση που θα χρειαστεί να λειτουργήσει για πυρόσβεση, αυτό δεν θα ανταποκριθεί επαρκώς.
Περνώντας όμως από το σημείο την Κυριακή (21/7) το απόγευμα διαπίστωσα, κυρίως και λόγω της μικρής λίμνης που έχει σχηματισθεί από τα νερά στον διάδρομο, ότι υπάρχει συνεχής και σημαντική διαρροή από το στόμιο στην κορυφή του μεταλλικού πύργου.

Την οποία επαναλαμβάνω δεν την ονοματίζω ντε και καλά βλάβη αλλά δυσλειτουργία.
Προφανώς έχουν χαλάσει τα στεγανά και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ρίξει μια ματιά.
Η ποσότητα νερού που τρέχει αλλά και η βρεγμένη έκταση που είναι εμφανής κάτω από τον πύργο, δείχνουν ότι αυτή η δυσλειτουργία έχει κάνει την εμφάνιση της εδώ και κάποιες μέρες.
Αναρωτιέμαι αν όλα αυτά έχουν περιέλθει στην αντίληψη των αρμοδίων, αν έχουν μεριμνήσει για την επισκευή ή το κυριότερο αν έχει γίνει δοκιμή στο «κανονάκι» αν αυτό δουλεύει κανονικά στην περίπτωση που χρειαστεί να λειτουργήσει για πυρόσβεση.
Γιατί θυμίζω ότι είμαστε στην καρδιά της περιόδου πυροπροστασίας του Άλσους.
Παρόμοια δυσλειτουργία παρουσιάζει και ο πρώτος αντίστοιχος πύργος κοντά στην περίφραξη του Άλσους με τον πεζόδρομο, ο πρώτος μετά το φανάρι του Κενταύρου.
Μια ματιά έστω και «κλεφτή» από τους αρμόδιους δεν νομίζω να βλάψει.


Αλεπού η Κυρά Μάρω 

1 σχόλιο:

  1. Μη δίνετε σημασία παιδιά. Η Δήμαρχος, ο Δήμος και οι συνεργάτες της λειτουργούν άψογα οπότε αυτά είναι παρανυχίδες... Εξάλλου το πρόβλημα το έχει εντοπίσει και ο συνεργάτης που πληρώνεται στις ΗΠΑ μέσω δορυφόρου και έχει ενημερώσει σχετικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας