Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Πετροερωτήματα




Να δεχτώ ότι ο κ. Παπανικολάου ήταν η είναι άρρωστος  και δεν μπόρεσε να είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας.

Έχω όμως κάποια ερωτήματα:


Το πιο λογικό θα ήταν,  με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου να αποσυρθεί το θέμα. Γιατί δεν έγινε;

Γιατί τόση διαφήμιση γύρω από το όνομα του χωρίς να υπάρχει λόγος; θα μπορούσε να το αποσύρει και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να κάνει την εισήγηση και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

Από την στιγμή που μπήκε σε ψηφοφορία, γιατί κανένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Νέας Προοπτικής δεν είπε ένα υπέρ; Μήπως φάνηκε ότι ο μόνος πιστός της Δημάρχου είναι ο κ. Παπανικολάου;

Έχει αναρτηθεί μια ακτινογραφία του,  με αρκετά σχόλια   στο διαδίκτυο,  με σκοπό να πειστούμε ότι όντως ήταν άρρωστος, μα αυτό είναι το θέμα;

Εγώ προσωπικά γέλασα,  γιατί  έχουμε φτάσει  να βγάζουμε μέχρι και ακτινογραφίες στο διαδίκτυο για να πείσουμε τον κόσμο.

Για αυτό, εγώ η μπουμπού σατίρισα το θέμα, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, άσχετα αν κάποιοι άρχισαν τα δικά τους.  (ηρεμία χρειάζεται παιδιά  και τίποτα άλλο)

Την επόμενη μέρα από το Δημοτικό Συμβούλιο, στις 10 το πρωί έκανα την βόλτα μου στη Δεκελείας,  είδα μια ωραία μηχανή,  ποιος λέτε να την οδηγούσε;  Ακριβώς, ο κ. Παπανικολάου, μάλλον θα πήγαινε στο νοσοκομείο για να βγάλει την ακτινογραφία που μας έδειξε, αλλά κ. Νίκο λίγο προσοχή! Όταν έχουμε κολικό ανεβαίνουμε πάνω σε μηχανές;  αν μας  πιάσει κολικός  μπορεί να προκαλέσουμε κανένα ατύχημα.

Αλεπού η Μπουμπού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας