Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο ή φροντιστήριο σε ανεπίδεκτους μαθήσεως;




Δηλαδή εσείς τώρα που μπήκατε στην ΑΛΕΠΟΥ για να δείτε τι συνέβη εχθές στην  21η Συνεδρίαση του Δ.Σ., περιμένετε να διαβάσετε περιγραφή ντε και καλά;
Με συγχωρείτε αγαπητοί μου αλλά αδυνατώ να ικανοποιήσω την συγκεκριμένη απαίτηση σας.
Αν μου λέγατε να σας έκανα μια αναφορά για φροντιστηριακό μάθημα προς αρχάριους, που προσπαθούν να το παίξουν καλά και ντε διοίκηση, ευχαρίστως και με όλη την αλεπουδιάρικη καρδιά μου.

Γιατί εχθές τελικά κανείς δεν κατάλαβε γιατί έγινε η Συνεδρίαση του Δ.Σ., αφού από τα 7 θέματα μόνο στα 4 θέματα είχαμε αποτέλεσμα ή μάλλον οδηγήθηκαν κατόπιν συνοπτικής συζητήσεως σε ψηφοφορία και εγκρίθηκαν, το ένα ομόφωνα και τα υπόλοιπα κατά πλειοψηφία.
Και το ένα το ομόφωνο μη θεωρήσετε ότι ήταν κάτι φοβερό, για επιστροφή χρημάτων μιλάμε σε δημότη σαν αχρεωστήτως καταβληθέντα.
Τα άλλα τρία που εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία ήταν η Έγκριση του «Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης» (Ο.Π.Δ.) του Ενιαίου Φορέα Δράσεων έτους 2013, η Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 2 μηνών και μια παράταση τεχνικού έργου.
Γιατί στο βασικό θέμα που ήταν η αναμόρφωση Προϋπολογισμού έπεσε φροντιστήριο κανονικά και με τον Νόμο…
Αφού όπως φαίνεται, ακόμα δεν έχουν μάθει ούτε τα βασικά για το πώς πρέπει να συντάξουν την αναμόρφωση που έφεραν για ψήφιση.  
Πάντως σαν μαθητές διέπρεψαν, αφού ως φάνηκε εκ του αποτελέσματος κάτι κατάλαβαν και αναγκάστηκαν να το αποσύρουν το θέμα, το οποίο θα συζητηθεί εκ νέου την Δευτέρα που μας έρχεται.
Ναι καλά το καταλάβατε, την Δευτέρα θα έχουμε νέο μαρτύριο, συγγνώμη συνεδρίαση ήθελα να γράψω.
Μετά από αυτό, ίσως κατάλαβαν ότι είχαν έρθει αδιάβαστοι και στα θέματα του νεκροταφείου, Κοσμητεία και Επιτροπή παγκαριού, οπότε τα ανέβαλαν και αυτά.
Ξέχασα όμως να σας πω τα όσα καλά έγιναν πριν την συνεδρίαση.
Εκεί που ο περίεργος και κάκιστος Χάρης, ζήτησε να πληροφορηθεί για δύο θέματα.
Αυτό της κλοπής του αυτοκινήτου του δήμου, που σας παρουσίασε η ΑΛΕΠΟΥ γιατί δεν της αρέσουν οι γαργάρες που έγιναν γενικώς από κατά περίπτωση λαλίστατους ενημερωτές, αλλά και την τύχη της πρότασης για την ένταξη των 9 έργων στο Πράσινοι Ταμείο.
Τώρα είχε πληροφόρηση για την απόρριψη, ανησύχησε που δεν βλέπει την τζάμπα αναζωογόνηση της πόλης,  που μάλλον θα μείνει στο τέλος αναζωογόνηση των πρωτοσέλιδων, τι να σας πω;
Για το τουτού η Κυρά της Πόλης της, προσπάθησε να το κάνει γαργάρα και να μην απαντήσει. Δυστυχώς όμως για αυτήν ο κάκιστος Χάρης της υπενθύμισε ότι διαθέτει καλή μνήμη.
Έστω και με το τσιγκέλι που λέτε, η Κυρά της Πόλης της αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει όσα σας είχε γράψει η Αλεπού η Κυρά Μάρω…
Γιατί μια Κυρά Μάρω δύσκολα γράφει πράγματα που δεν ισχύουν…
Όσο για την απάντηση στο άλλο θέμα;
Όλα τα λεφτά, τι να σας λέω τι να σας περιγράψω…
Σε πρώτο βαθμό λέει δεν εγκρίθηκαν, αλλά υπάρχει και δεύτερος βαθμός που θα τα ξαναδούν…
Ίσως να είχε κριθαράκι ρε παιδί μου ο αρμόδιος που τα κοίταξε και να του ξέφυγε κάτι σημαντικό, οπότε δεν τα ενέκρινε…
Πάντα σε πρώτο βαθμό, γιατί είπαμε υπάρχει και ο δεύτερος…
Μετά από αυτά εγώ η κακομοίρα τι να πω τι να σας γράψω…
Μάλλον είναι καλύτερα, για την αναζωογόνηση της πόλης μας, να κλείσω κάνοντας μια ευχή…
Άντε με το καλό και στον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας…
Πως είπατε, κοροϊδεύω;
Καλά αυτό καταλάβατε από όσα σας έγραψα;
Ραντεβού για την Δευτέρα, ή μάλλον Τρίτη μεσημεράκι και να δούμε τι μας επιφυλάσσει η τύχη μας να δούμε και να ακούσουμε πάλι.

Αλεπού η ανταποκρίτρια
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας