Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

o Σύνδεσμος Μικρασιατών πάει Επίδαυρο





ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ                         την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 διοργανώνει εκδρομή στην Επίδαυρο.

Τιμή : 12 ευρώ το άτομο (με πούλμαν)

Πρόγραμμα:
 

  •  Αναχώρηση στις 8:00 (Πνευματικό Κέντρο Αθανάσιος Διάκος),                                                 Ν. Τρυπιά 45 – Νέα Φιλαδέλφεια.

  •  Ακολουθώντας  μετά τη διώρυγα της Κορίνθου την υπέροχη διαδρομή προς Επίδαυρο που έχει χαρακτηρισθεί από διεθνείς τουριστικούς οδηγούς “διαδρομή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους” κάνουμε στάση  στην Ιερά Μονή Αγνούντας, που χτίστηκε τον 11ο αιώνα. Η αρχιτεκτονική της μονής είναι υπέροχη, όμοια με αυτή της Αγίας Σοφίας.

  • Στη συνέχεια στη Νέα Επίδαυρο, στο μνημείο της πρώτης Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων που έγινε τον Δεκέμβριο του 1821 μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους και το φαράγγι του Βόθυλα.

  • Άφιξη στην Επίδαυρο και ξενάγηση στη πόλη.

  •  Μετά στο χωριό Τραχειά για να προμηθευτούμε το βραβευμένο της ψωμί,  παξιμάδια, τυροκομικά προϊόντα, χειροποίητα ζυμαρικά και αγροτικά προϊόντα της Επιδαύριας γης.

  •  Στάση στην Αρχαία Επίδαυρο (παραθαλάσσια).  Εκεί θα γευματίσουμε σε εστιατόριο – ταβέρνα  με πλούσια κουζίνα από φαγητά με σπιτικές γεύσεις,  θα τραγουδήσουμε και θα διασκεδάσουμε όπως εμείς οι Μικρασιάτες ξέρουμε. (ειδική προσφορά στο μενού για τον Σύνδεσμο μας)

  •  Σε απόσταση μόνο 150μ βρίσκεται το μικρό Αρχαίο Θέατρο και το “νησί” με τα μυκηναϊκά τείχη για μια μικρή βόλτα και αν θέλουμε κάνουμε μια μικρή ξενάγηση.

  • Αν αντέχουμε μετά από όλα αυτά πάμε στο Ναύπλιο για τον απογευματινό μας καφέ και επιστρέφουμε Ν. Φιλαδέλφεια.



Δηλώσεις συμμετοχής έως και Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πληροφορίες: Στα γραφεία του Συνδέσμου
(Κοιμήσεως Θεοτόκου 29 – Ν. Φιλαδέλφεια)

και στα τηλέφωνα:
210 2516175 - 6974 673634 – 6973695157 – 6938844998 - 6937085454

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            Χρήστος Τριανταφύλλου                                                         Κωνσταντίνα Μυλωνά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας