Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από την Επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νέας Ιωνίας - Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας - Μεταμόρφωσης


Τα ξημερώματα της 2 Μαΐου, μόλις μερικές ώρες αφού είχε περάσει η επέτειος του εορτασμού της εργατικής πρωτομαγιάς, «άγνωστοι» επιτέθηκαν και κατέστρεψαν το εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην πλατεία Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια.



Είναι φανερό ότι η επίθεση αυτή προσθέτει ένα ακόμα μικρό κομμάτι στο παζλ της κρατικής παρακρατικής και εργοδοτικής τρομοκρατίας. ‘Άλλωστε το τελευταίο διάστημα όλοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες ενός τέτοιου σχεδίου. Οι απαγορεύσεις των διαδηλώσεων με οποιαδήποτε «αφορμή», η προσπάθεια κατάργησης της κυριακάτικης αργίας, η προσπάθεια καταπάτησης και εμπορευματοποίησης κάθε ελεύθερου χώρου, συνολικά η νέα βαρβαρότητα που έρχεται με το μεσοπρόθεσμο που έχει κατατεθεί στη βουλή, προδιαγράφουν το μέλλον που ετοιμάζουν για την εργαζόμενη πλειοψηφία και τη νεολαία. Αυτή η πολιτική έχει απαραίτητο συμπλήρωμα την ένταση της κρατικής καταστολής και τους φασίστες για τη «βρώμική δουλειά» υπεράσπισης και προώθησής της.

Σε ό,τι μας αφορά κατανοούμε ότι η παρουσία, η πολιτική απήχηση και η δράση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενοχλεί καθώς είναι η μόνη πραγματικά αντισυστημική αντικυβερνητική δύναμη. Ας είναι όμως ξεκάθαρο ότι τέτοιες φασιστικές ενέργειες, όσο αφορά εμάς, όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να μας φοβίσουν και να κάνουμε πίσω, αλλά αντίθετα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Και ας είναι σίγουροι πως θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας