Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΚΟΜΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ



Κλιμάκιο του Κινήματος Δεν Πληρώνω, αποτελούμενο από την Ευτυχία Παπαλουκά, ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, το Βασίλη Γεραβέλη, μέλος της ΣΕ του Κινήματος Δεν Πληρώνω και κάτοικο Νέας Φιλαδέλφειας και το Λεωνίδα Παπαδόπουλο, αντιπρόεδρο της ΣΕ του Κινήματος Δεν Πληρώνω, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για βοήθεια του φτωχού και ασθενούς συμπολίτη μας με κομμένο ρεύμα από τον περασμένο Απρίλιο.

Μαζί με τους συναγωνιστές από την ομάδα επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος του Κινήματος, έσπευσαν λίγη ώρα μετά την τηλεφωνική κλήση απόγνωσης του Φιλαδελφειώτη συμπολίτη μας και επανασύνδεσαν το κομμένο ρεύμα στο σπίτι του.

Η χαρά του ηλικιωμένου άνδρα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ήταν μεγάλη.

Η μνημονιακή χούντα αποφασίζει και διατάζει την καταδίκη του ελληνικού λαού στην εξαθλίωση και το μεσαίωνα. Η Δημοτική Αρχή περί άλλων τυρβάζει αφήνοντας τους συμπολίτες μας στο έλεος του θεού.

To Κίνημα Δεν Πληρώνω ήδη έχει πραγματοποιήσει δεκάδες επανασυνδέσεις ρεύματος στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και χιλιάδες ανά την επικράτεια (περίπου 100 επανασυνδέσεις την ημέρα σε όλη την Ελλάδα).

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, ως ένα γνήσιο κίνημα αλληλεγγύης και αντίστασης δηλώνει ότι δε θα αφήσει κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα.

https://www.youtube.com/watch?v=F79cLZg5oAY (βίντεο με την επανασύνδεση)

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας