Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Η ανακοίνωση του Σταύρου Κόντου στο Δημοτικό Συμβούλιο



4/3/2013

Αγαπητοί συνάδελφοι

Εν όψη των προσεχών Δημοτικών εκλογών / ήδη / εξ αιτίας και των υπαρχουσών τοπικών 
εξελίξεων / έχει ξεκινήσει σχετικός διάλογος για το τι θα γίνει στο μέλλον / και πια θα είναι τα πιθανά σχήματα που θα ζητήσουν την τοπική ψήφο.

Επειδή θεωρώ το Δημοτικό Συμβούλιο / τον πιο κατάλληλο και τον πιο επίσημο χώρο / για την ενημέρωση όλων / επιλέγω αυτόν τον χώρο και αυτόν τον τρόπο για να δηλώσω τα παρακάτω:
Επιθυμώ εγκαίρως να αποτρέψω πιθανές ερμηνείες, παρερμηνείες, εικασίες η ακόμα και προσδοκίες σχετικά με τις επιλογές μου στις προσεχείς εκλογές.

Λόγοι προσωπικοί  / αλλά κυρίως πολιτικοί / με οδήγησαν στην αμετάκλητη απόφαση να μην συμμετάσχω στις επόμενες εκλογές  /  οπότε αυτές και αν γίνουν / παραμένοντας ωστόσο ενεργός έως την λήξη της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου μας.

Είναι αυτονόητο / ότι με την λήξη της θητείας μας και την προκήρυξη των προσεχών εκλογών / θα απευθυνθώ εκτενέστερα προς τους συνδημότες μας και τους συνεργάτες μου σχετικά με τα όσα τους οφείλω.

Τέλος  / χωρίς βέβαια να μπορώ να το απαιτήσω / θα παρακαλούσα / αν είναι δυνατό / η παρούσα δήλωση μου να μην γίνει αντικείμενο σχολιασμού κατά την σημερινή συνεδρίαση μας.

Μετά Τιμής

Σταύρος Κόντος