Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

''έχω μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση''








Προς ενημέρωση:


Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι το blog μας είναι το επίκεντρο συζήτησης  σε πολλά σχόλια σε άλλο τοπικό blog.


Εδώ ταιριάζει το ''έχω μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση''.


Θα θέλαμε όμως να ενημερώσουμε τον διαχειριστή του blog  που ανεβάζει σωρηδόν σχόλια κατά του blog μας ότι:

1.       Δεν ανήκουμε σε καμία παράταξη. Με την ίδια ευκολία θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε και εμείς σχόλια που θα σας κατατάσσουν σε κάποια παράταξη. Το ότι συμφωνούμε με κάποια παράταξη και ότι εσείς συμφωνείτε με κάποια άλλη, δεν σημαίνει ότι και τα blogs ανήκουν σε παρατάξεις. 

2.       Το ότι στο δικό μας blog υπάρχει και το σατιρικό στοιχείο, δεν σημαίνει ότι βρίζουμε χυδαία και δεν σεβόμαστε τους θεσμούς ( μπορείτε να μας υποδείξετε κάποιο άρθρο που βρίζουμε χυδαία;) 

3.       Θα  γνωρίζετε βεβαία την ιστορία των blogs (ιστολόγιο) :                                                    
O αγγλικός όρος blog προέρχεται από το weblog το οποίο έχει μεταφραστεί στα ελληνικά ως ιστολόγιο. Το weblog είναι επινόηση του Jorn Barger από τον Δεκέμβριο του 1997. Στις αρχές του 1999 όμως ο Peter Merholz ανακοίνωσε ότι θα το προφέρει «wee-blog» και έτσι καταλήξαμε στο σύντομο όρο blog αφού ο συντάκτης αναφερόταν ως blogger. Η παρουσία των ιστολογίων στον Παγκόσμιο Ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών. Φορείς της τελευταίας δεν είναι οι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του Διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την Τέταρτη Εξουσία, για αυτό και δεν υπάγονται σε έλεγχο από κρατικές Αρχές, όπως πχ το ελληνικό ΕΣΡ. Ο κάθε blogger έχει το δικαίωμα να γράφει τις απόψεις του ελεύθερα, είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα, με μόνη προϋπόθεση την τήρηση των γενικών όρων χρήσης της κάθε διαδικτυακής εφαρμογής που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του ιστολογίου. Άρα δεν επιβάλουμε σε κανέναν να μας διαβάσει και τηρούμε τους γενικούς όρους των blogs. 

4.       Οι απόψεις των άρθρων που ανεβάζουμε εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς του blog και ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ , όπως και τα ανώνυμα η με ψευδώνυμο  σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον συγγραφέα τους και όχι το blog. 

5.       Υβριστικά σχόλια για κάποιο πρόσωπο δεν δημοσιεύονται (και σας ενημερώνουμε ότι αυτό γίνετε για οποιονδήποτε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, δημότη της πόλης, blog της πόλης , εφημερίδα της πόλης κ.α) 

6.       Θα μπορούσαμε πολύ άνετα (ίσως  το γνωρίζετε) να κάνουμε σχόλια για να έχει επισκεψιμότητα το blog μας (όπως γίνονται σε πολλά blogs στο internet – και για να σας προλάβουμε  δεν φωτογραφίζουμε κανένα – γνωρίζουμε όμως ότι γίνετε) εμείς τέτοια παιχνίδια δεν παίζουμε. 

7.       Θα μας επιτρέψετε να γράφουμε τις απόψεις μας ελεύθερα όπως και εσείς ελεύθερα τις γράφετε.


Τέλος να σας πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  για την διαφήμιση που μας κάνετε στο blog σας και για να σας κάνουμε να αισθανθείτε καλύτερα , σας λέμε:  ότι εσείς έχετε την πρώτη θέση στα blog της πόλης και εμείς την τελευταία.


Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε και να μην κρίνουμε άλλα blogs της πόλης  γιατί όπως είπαμε και παραπάνω : . Ο κάθε blogger έχει το δικαίωμα να γράφει τις απόψεις του ελεύθερα…



Θα σας παρακαλούσαμε την παραπάνω ενημέρωση να μην την  πάρετε σαν επίθεση (δεν έχουμε την πρόθεση αυτή) είναι απλά μια ενημέρωση από bloggers προς blogger.



Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας