Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Kατόρθωμα;


Σήμερα έκανα μια βόλτα στη πόλη και ξαφνικά τι είδα;
Απορριμματοφόρα οχήματα με το  λογότυπο του Δήμου Ηρακλείου να μαζεύουν τα σκουπίδια της πόλης.


Πόσο περήφανοι πρέπει να είμαστε σαν δημότες που οι γειτονικοί δήμοι φροντίζουν για την καθαριότητα του δήμου μας ;

Και δεν φτάνει αυτό, μπαίνω στο internet και βλέπω ότι  κάποιοι το παρουσιάζουν σαν κατόρθωμα, ε όχι,  αυτό δεν είναι κατόρθωμα είμαι μια λύση πανικού της Δημάρχου  για να μην  πνίγει η πόλη από τα σκουπίδια, που δεν νομίζω να βρίσκει σύμφωνους πολλούς δημότες μας.

Το κατόρθωμα θα ήταν:

Να υποχρέωνε τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της  που παίρνουν ένα μισθό από το δήμο, να βάλουν το χεράκι στη τσέπη και να μαζευτεί ένα πόσο για να βάλουν πετρέλαιο στα απορριμματοφόρα του δήμου μας – πόσο θα κόστιζε για να γεμίσουν τα ντεπόζιτα από 3 απορριμματοφόρα;

(πληροφορίες λένε ότι μόνο ο Παίδας ζήτησε κάτι τέτοιο από τους συναδέλφους του και η απάντηση ήταν αρνητική, δηλαδή ''τσου'' )

Και να έβγαινε χωρίς να το κάνει ''σημαία'' να μάζευε τα σκουπίδια της πόλης .

Τώρα τι κάνει σημαία, τα αυτονόητα;

Γιατί την ψήφισαν οι δημότες;

Ποια παράταξη διοικεί αυτή τη πόλη;

Επιτέλους θα καταλάβει ότι στις Δημοτικές εκλογές ζήτησε την ψήφο των δημοτών ως παράταξη της ΝΕΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ και όχι σαν παράταξη της: ''ΝΕΑΣΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣΚΑΛΗΜΕΡΑΟΜΟΡΦΗΠΟΛΗΟΡΑΜΑΠΟΛΗΣΛΑΙΚΗΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΔΥΝΑΜΗΠΟΛΙΤΩΝ''.

Επιτέλους θα καταλάβει ότι οι ευθύνες για την διάλυση του δήμου βαρύνουν μόνο αυτή και την παράταξη της.

Το Αλεπουδάκι

1 σχόλιο:

  1. Kαι ο Παΐδας που είναι μισθοδοτούμενος και υπεύθυνος καθαριότητας γιατί δεν έβαλε λεφτά έστω μόνος του;
    Αυτό ο διασυρμός με τα δανεικά αυτοκίνητα που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης, βαραίνει αποκλειστικά τους δέκα της... πλειοψηφίας που οδήγησαν με τις μεθοδεύσεις τους την κατάσταση σε αυτό το σημείο!
    Έφεραν κατεπειγόντως τα αυτοκίνητα πριν προλάβει η αντιπολίτευση να φέρει και να ψηφίσει προϋπολογισμό που θα έλυνε το πρόβλημα οριστικά κι όχι προσωρινά...
    Η εμπλοκή του γειτονικού δημάρχου στα εσωτερικά του δήμου μας με τον παράνομο και παράτυπο δανεισμό των αυτοκινήτων που επισύρει ποινικές κυρώσεις, πρέπει να καταδικαστεί από το Δ.Σ. άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας