Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η ημερίδα της ''Καλημέρα Όμορφη Πόλη''




Δελτίο τύπου
Νέα Φιλαδέλφεια, 14-03-13 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές μία διαφορετική από τις συνηθισμένες εκδηλώσεις που γίνονται στην πόλη μας, με «διοργανωτή» την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Καλημέρα Όμορφη Πόλη».


Το θέμα της εκδήλωσης-ημερίδας  ήταν η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου και υπηρεσιών, στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013.

Κατά την έναρξη της ημερίδας, τον λόγο έλαβε ο επικεφαλής της παράταξής μας Χ. Τομπούλογλου, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία, στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον δήμο μας, κάνοντας όμως παράλληλα και ειδική μνεία  σε όλα τα στελέχη του συνδυασμού του, τα οποία όπως ανέφερε έχουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ώστε να δοθεί μία νέα πνοή στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Στην συνέχεια σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Χρήστος Τριανταφύλλου και ο Ρένος Αρβανίτης.

Έπειτα τον λόγο έλαβαν οι βασικοί εισηγητές της εκδήλωσης, Θάνος Λέκκας (οικονομολόγος και στέλεχος της ΕΕΤΑΑ), ο οποίος αναφέρθηκε συνοπτικά στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», και Υψηλάντης Τζούρος  (οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων στα θέματα αξιοποίησης προγραμμάτων ΕΣΠΑ), ο οποίος μίλησε για την επιχειρηματικότητα με πρακτικά παραδείγματα.

ην ημερίδα παρακολούθησαν με ενδιαφέρον πολλοί συμπολίτες μας. Τέλος, το «παρόν» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης, οι πρώην αντιδήμαρχοι με το «Όραμα Πόλης» Δ. Κωνσταντάτος και Κ. Ευαγγελινός, ο συνδημότης μας Βουλευτής Επικρατείας Γ. Μιχελάκης, ο πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας Γ. Ψαρούλης, ο γραμματέας της Τ.Ο. Νέας Χαλκηδόνας Μ. Διαγουμάς, οι δημοτικοί και οι τοπικοί σύμβουλοι της «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» και πολλά στελέχη του συνδυασμού μας.   

Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας