Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ήταν το happy end ή έπεται συνέχεια;



 
Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, λέμε τώρα, στην χθεσινοβραδινή Έκτακτη Συνεδρίαση  του Δημοτικού μας Συμβουλίου, όταν τέθηκε εκ νέου σε ψηφοφορία ο πολύπαθος και θεωρητικά προσαρμοσμένος προς τας υποδείξεις προϋπολογισμός του δήμου μας, έλαβε: 

Υπέρ ψήφισαν 18 δημοτικοί σύμβουλοι και κατά 6.
Οπότε ως καταλάβατε  εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, από εμάς.
Γιατί το θέμα είναι να συμπέσουν οι απόψεις μας με αυτές της Περιφέρειας, ώστε να πάρει και από εκεί το πολυπόθητο Ο.Κ., γιατί να λέμε του στραβού το δίκιο κανείς μας δεν θα αντέξει άλλο Δ.Σ. για προϋπολογισμό.
Στο χθεσινό λοιπόν έκτακτο επεισόδιο του γνωστού σήριαλ «Προϋπολογισμός Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», αφού ξεπεράστηκε η αρχική απειλή για έλλειψη απαρτίας άρα και αναβολής της συνεδρίασης, ακολούθησε η σχετική εθιμοτυπική κόντρα του Προέδρου του Δ.Σ. με την ομάδα Γρετζελιά  για το αν είναι νόμιμη η συνεδρίαση λόγω του χαρακτηρισμού της σαν κατεπείγουσας.
Οι χρησμοί και η σχετική ψηφοφορία την έκριναν σύμφωνη με τας γραφάς και τας προδιαγραφάς, οπότε ακολούθησε και η σχετική συζήτηση.
Ευτυχώς δεν τράβηξε σε μάκρος ο χρόνος των τοποθετήσεων. Όσοι είχαν ψηφίσει θετικά διευκρίνισαν ότι θα ξαναψηφίσουν ενώ όσοι δεν είχαν ψηφίσει θετικά συνέχισαν να τοποθετούνται αρνητικά.
Ο Χάρης Τομπούλογλου ζήτησε την δημόσια δέσμευση της Κυράς της πόλης, ότι η μείωση της επιχορήγησης στον Φορέα δεν θα επιφέρει επιβολή τροφείων στους παιδικούς σταθμούς για να οριστικοποιήσει την θετική ψήφο της παράταξης του.
Αυτή εδόθη δημοσίως και ελπίζουμε να τηρηθεί, γιατί από αξιοπιστία η διοίκηση και τήρηση δημόσιων δεσμεύσεων, άστα να πάνε.
Το  hot  σημείο της συνεδρίασης, ήταν ουσιαστικά η ολιγόλεπτη αντιπαράθεση του Σταύρου Κόντου με την Βούλα Μαυράκη. Γιατί;
Αφού τα έχουμε δει όλα, ζήσαμε να το δούμε και αυτό.
Γιατί σε περασμένη συνεδρίαση ο Σταύρος είχε αποκαλέσει την κα Μαυράκη «ηλικιωμένη».
Το αφήνουμε ασχολίαστο ως προς την ουσία του θέματος γιατί δεν καλύπτουμε θέματα ειδικότητας Ασλάν.
Τελούμε εν αγωνία για το αν θα βγει και από την καμινάδα της Περιφέρειας ο άσπρος καπνός για τον αν τελικά «συνεμορφώθημεν προς τας υποδείξεις».

Αλεπού η ανταποκρίτρια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας