Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

''Λυσιστράτη'' και ''Τα μαγικά Μαξιλάρια''




Το Σάββατο 8 Ιουνίου παρουσιάστηκαν δύο πολύ ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις. Η παρουσία του κόσμου και στις δύο ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.
Η πρώτη από αυτές παρουσιάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας από την Παιδική Θεατρική Ομάδα Lud Project του Κατηχητικού της Παναγίτσας. Το έργο ήταν του Ευγένιου Τριβιζά, με τίτλο «Τα μαγικά Μαξιλάρια».


Παρόντες πέρα από τους γονείς και φίλους των παιδιών, ήταν φυσικά ο πατήρ Παντελεήμων, ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Χάρης Τομπούλογλου, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κος Κοπελούσος και ο δημοτικός σύμβουλος κος Γραμμένος.

Η δεύτερη παρουσιάστηκε στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ. από το Τμήμα Θεατρικής Παιδείας του Ενιαίου Φορέα Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Το έργο ήταν η «Λυσιστράτη»  του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία της Γεωργίας Θεοδωρακοπούλου. Η παράσταση επαναλήφθηκε με εξίσου εντυπωσιακή συμμετοχή θεατών και την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Παρόντες ήταν:
ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χάρης Τομπούλογλου, ο Αντιδήμαρχος κ. Αδαμάντιος Παιδας, ο Πρόεδρος του Φορέα κ. Μιχάλης Κουτσάκης, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς κα. Νίκη Καβακοπούλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Κοπελούσος, οι δημοτικοί σύμβουλοι: κ. Σπύρος Γραμμένος και η κα. Καίτη Παπανίκα, η Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Ν. Φιλαδέλφειας κα. Δήμητρα Δερμανούτσου, η Τοπική Σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας κα. Αλέξανδρα Φακίνου,  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών κ. Χρήστος Τριανταφύλλου, ο Πρόεδρος της ΟΑΣΗΣ κ. Γιάννης Αντωνόπουλος και πολλοί άλλοι.




Αλεπού η ανταποκρίτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας