Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ''Ψηλά στον ουρανό''


Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, η προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ψηλά στον ουρανό», που πραγματευεται θέμα προσκοπικού περιεχομένου. 


Η πλατεία μπροστά στην εστία της ένωσης ήταν κατάμεστη από τους θεατές, που στην πλειοψηφία τους ήταν παιδιά και η ικανοποίηση των μελών του Δ.Σ. της ένωσης έκδηλη, αφού η σκέψη τους για την συγκεκριμένη προβολή είχε σαν στόχο την ένταξη της στην προσπάθεια επαναλειτουργίας του 2ου Συστήματος Προσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας με πρωτοβουλία της ένωσης. 

Μαζί με τους αρκετούς γονείς, παρακολούθησαν την προβολή ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Χ. Τομπούλογλου, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρ. Κοπελούσος, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Μικρασιατών Χρ. Τριανταφύλου καθώς και η ιδιαιτέρα της Δημάρχου Γωγώ Νικολοπούλου.
 
Ιδιαίτερη τιμή για την ένωση, η παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Π. Καισαριανής Θεόδωρου Αβεντικιάν .
 
Το Δ.Σ.. της ένωσης φυσικά παρίστατο σύσσωμο, όπως και πολλά μέλη της, ενώ παρίστατο και ο φίλος της ένωσης  Σαράντος Δημητρίου.
 
Τέλος το δ.σ. της ένωσης απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στον «Θείο Φάνη» για τις γευστικές λιχουδιές που προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκομένους μαζί με αναψυκτικά, προσφορά μελών της ένωσης. 

Στο τέλος της εκδήλωσης πολλοί γονείς ζήτησαν πληροφορίες για το «προσκοπικό παιχνίδι», ενώ κάποιοι έδωσαν στοιχεία για προεγγραφή στην δύναμη του υπό επαναλειτουργία 2ου Σ.Π. 

Κάπως έτσι αρχίζουν οι ωραίες προσκοπικές ιστορίες.




                                                       Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος                                                                                                       ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτρης Μαναράκης                                                                                        Γιαν. Ιντζεγιάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας