Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ένα δημοτικό συμβούλιο για πολύ ύπνο…




Όταν λάβαμε την Η.Δ. της χθεσινής 17ης Συνεδρίασης του Δ.Σ. με 18 τον αριθμό θέματα, ένα ωχχχχχ το είπαμε ως προς τι ώρα θα τελειώσουμε.
Αν φυσικά είχαμε μια κανονική συνεδρίαση.
Ξέρετε, από αυτές με τις φωνές, αντεγκλήσεις, εσωπαραταξιακές έριδες των πρώην ομόσταυλων κλπ – κλπ.
Ευτυχώς όμως, διαψευσθήκαμε…
Σε σημείο μάλιστα που κάνα δυό απογοητευμένοι θεατές της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ., κατά την στιγμή της αποχώρησης τους, ήρθαν και μου είπαν πόσο σωστά ήταν όσα έγραψα την formula 1. 

 
Αποχώρηση μάλιστα ούτε καν στην συζήτηση του 5ου θέματος για να καταλάβετε…
Εχθές λοιπόν που λέτε, είχαμε μια «ποιοτική συνεδρίαση» αφού τα db σε καμιά περίπτωση δεν ανέβηκαν.
Να επηρέασε τους συνήθεις πρωταγωνιστές ο καύσωνας, να ήταν τα θέματα της Η.Δ. που είχαν συζητηθεί σε περασμένες συνεδριάσεις ουκ ολίγες ώρες;
Όποιος τέλος πάντων και αν ήταν ο λόγος, η χθεσινή συνεδρίαση μετά από πάρα πολύ καιρό κύλησε σε απελπιστικά ήρεμο κλίμα.
Να σκεφτείτε ότι το πλέον αξιόλογο που έχουμε να αναφέρουμε, είναι η ολίγον από ανακοίνωση του Παντελεήμονος Γρετζελιά βεβαίως – βεβαίως, ότι θα είναι «μπροστάρης» σε συνδυασμό στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Κατά τα άλλα εγκρίθηκαν πολλά θέματα με ομοφωνία, μετά από χρόνια και καιρούς, έστω και με την βαρύνουσα ψήφο του Προέδρου του Δ.Σ. ξεμπλόκαρε η έγκριση των τριμηνιαίων καταστάσεων εσόδων – εξόδων του δήμου, είχαμε φυσικά και τις γνωστές αποσύρσεις θεμάτων λόγω κουκουρούκου εισηγήσεων.
Μια ωραία ατμόσφαιρα όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Ηλιόπουλος στην γνωστή ασπρόμαυρη ταινία.
Μετά ακολούθησε η γνωστή έξοδος ανά παρέες στα νυκτερινά στέκια της πόλης, γιατί όσο νάναι η ζέστη μια παγωμένη μπυρίτσα την ήθελε.
Και εις άλλα με υγεία…

Αλεπού η ανταποκρίτρια 
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας