Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Διανοούμενος η Μαυρογιαλούρος




Πως λέγετε αυτός που κάνει κάθε προσπάθεια να φανεί ότι κάποιος προασπίζεται τα συμφέροντα του λαού, ενώ στην πραγματικότητα ενδιαφέρεται μόνο για την ικανοποίηση των δικών του συμφερόντων.

Πως λέγετε αυτός που κάνει οποιαδήποτε προσπάθεια να διαφημιστεί και να μας δείξει ότι είναι παράγοντας της πόλης.

Πως λέγετε αυτός που ενώ εκλέχτηκε σε μια θέση που έχει να κάνει καθαρά με τον πολιτισμό, ξαφνικά ασχολείται με επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων για να διαφημιστεί ως παράγοντας.

Πως λέγετε αυτός που ενώ τώρα  μας κάνει κήρυγμα πολιτισμού και αξιοπρέπειας,  έχει ξεχάσει πως συμπεριφερόταν πριν συνταξιοδοτηθεί από το Δημόσιο.

Διανοούμενος η Μαυρογιαλούρος ;



Αλεπού η μπουμπού

2 σχόλια:

  1. Στην απελπισμένη προσπάθεια που κάνει να τραβήξει την προσοχή μας, σκοντάφτει μόνος του! Ενημέρωσε η υπάλληλος ότι πρέπει τάχα μου να ψηφιστεί αμέσως ο προϋπολογισμός. Κι αυτός αν και είναι στα κουμάντα δεν ήξερε τίποτε και το άκουσε εκείνη την ώρα... Αν έχει τέτοια... προσόντα καλύτερα να παραιτηθεί!
    Αλλά διακρίθηκε πουθενά ως αιρετός; Πουθενά όπως καθένας που δεν εκλέχτηκε... Όλο με διορισμούς παριστάνει τον καμπόσο... και στο τέλος φτιάχνει παιχνίδια για παιδιά! Οι τελευταίες προτάσεις του για το ΠΠΙΕΔ περιλαμβάνουν ακόμη και κατασκευές με πηλό για μικρά παιδιά!!! Θα πείτε αφού ανήκει στην Νέα Προοπτική γιατί περιμένεις κάτι παραπάνω; Και ναι θα έχετε δίκιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας