Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ


Ο ΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ της Νέα Φιλαδέλφειας,για δέκατη συνεχή χρονιά συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που διεξήχθει στην Θεσσαλονίκη στις 30/11 και 1/12. Η φετινή αγωνιστική ομάδα μας αποτελείτο απο τον αθλητή Κώστα Παπαιωάννου,και τις αθλήτριες Μαριέττα Σουλοπούλου,Σκάλτσα Μαρία,Στέλλα Αυγέρη,Κοτρώτσου Παρασκευή,Βούλγαρη Σπυριδούλα,Βούλγαρη Αλεξάνδρα,Φρόσω Κοτζαμιτελου,Ελπίδα Παγώνα,Τσελέπη Πελαγία,Λυκουριά Μέλια και Μαυρονικόλα Μαρία.



Ο αθλητής μας Κώστας Παπαιωάννου και οι Αθλήτριες Ελπίδα Παγώνα,Κοτρώτσου Παρασκευή,Μαρία Σκάλτσα και Σουλοπούλου Μαρίεττα κατέκτησαν την πρώτη Θέση και το Χρυσό Μετάλλιο ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά μετα απο πολύ αξιόλογες εμφανίσεις είχαν πολυ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ανδρομέδα της Νέας Φιλαδέλφειας από το 1997 υπηρετεί τις υψηλές αξίες του αθλητισμού γυμνάζοντας σώματα και ψυχές των παιδιών της περιοχής μας συμμετέχοντας παράλληλα και σε αγώνες έχοντας στη συλλογή του πάνω από 55 μετάλλια σε Επίσημα πρωταθλήματα της Ελληνικής Γυμναστικής ομοσπονδίας.

Ο ΑΣ Ανδρομέδα βρίσκεται Ιωνίας και Φαναρίου 9 Νέα Φιλαδέλφεια,τηλ 2102582811

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας