Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Christmas Craft Bazaar




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
CHRISTMAS CRAFT BAZAAR

Η Σχολή Χατζήβεη διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο CRAFT Bazaar και προσκαλεί όλες τις οικογένειες να γιορτάσουν μαζί, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, 16:00-21:00, στη Σχολή Χατζήβεη (Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια).

Τη μέρα του CRAFT Bazaar οι μικροί φίλοι με τους γονείς τους θα μπορούν να συμμετάσχουν σε καλλιτεχνικά και βιωματικά εργαστήρια, να αναμετρηθούν στο Simultane σκακιού, να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής και φαντασίας της Κάισσα, να φωτογραφηθούν με τις κορώνες που θα φτιάξουν, να δοκιμάσουν τη τύχη τους στη λαχειοφόρο αγορά με τα πλούσια δώρα, να διαλέξουν βιβλία από το παζάρι βιβλίων,  να μάθουν την τέχνη της κομποδετικής και πολλά άλλα! Στη συνέχεια μπορούν να επισκεφτούν τη γωνιά με το ζεστό γερμανικό κρασί, να ξαποστάσουν στην γευστική ψησταριά και στο café των Ονείρων, όπου θα απολαύσουν σπιτικά γλυκά από τις μαμάδες των μαθητών μας και αρωματικά ροφήματα!
Κεράσματα, μουσικές και εκπλήξεις δημιουργούν το τέλειο χριστουγεννιάτικο κλίμα που γεμίζει τις καρδιές όλων μας, καθώς συνεισφέρουμε στους Φιλανθρωπικούς σκοπούς του Bazaar.
Φέτος το φιλανθρωπικό έργο της Σχολής Χατζήβεη επικεντρώνεται στη στήριξη της Μ.Κ.Ο. «Κιβωτός του Κόσμου» και στην ενίσχυση των σκοπών της Μ.Κ.Ο «Άνθρωποι  Αγάπης».
Σας περιμένουμε να περάσουμε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη μέρα και να βάλουμε όλοι μαζί ένα κομμάτι στο πάζλ της Αγάπης!
Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες: Σχολή Χατζήβεη www.xatzivei.gr ● Προνηπιαγωγείο-Νηπιαγωγείο-Δημοτικό,
Αδάνων 17,   Ν. Φιλαδέλφεια ● Τηλ:210 2511371, info@xatzivei.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας