Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Νέα στοιχεία και πολλά ερωτήματα για τον περίφημο διαγωνισμό στο “Αγλαΐα Κυριακού” για την παιδική παχυσαρκία. Πώς ακυρώθηκε η αρχική κατακύρωση, γιατί διαφώνησε μέλος του ΔΣ και πώς εμπλέκεται η σύζυγος του Γ. Στουρνάρα…

tompouloglou-nosokomeio
Από την Σμαράγδα Κοκκόρη.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.
Πολύ ευρύτερο φαίνεται ότι είναι το θέμα των διαγωνισμών στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού που κατέληξε στη σύλληψη του Χ. Τομπούλογλου.
Κατ’ αρχάς ο διαγωνισμός αφορούσε ένα, μόνο, τμήμα του έργου «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη Δημόσια Υγεία: Αποτύπωση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας – Δράσεις για την άσκηση και την Υγιεινή Διατροφή».
Συνολικά το σχέδιο δράσης για τη ∆ηµόσια Υγεία “Αποτύπωση, πρόληψη και αντιµετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας – δράσεις για την άσκηση και την υγιεινή διατροφή” ήταν προϋπολογισµού 2.790.032,00 € και είχε δρομολογηθεί με διάφορες τροποποιήσεις, όπως προκύπτει από τις διάφορες αποφάσεις, από το 2010. Είναι προς διερεύνηση τι ακριβώς από αυτά έχει υλοποιηθεί και με ποιο τρόπο μέχρι σήμερα.
διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο press-gr

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ..... ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ...ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ..ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.... ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΑΛΗ ΜΕ ΤΑΤΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ..... ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.... Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΑΛΗ...ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ..ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΤΑ ΕΣΠΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας