Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Tο γλέντησαν οι Μικρασιάτες στην εκδήλωσή τους


 
Με επιτυχία και προσέλευση μελών και φίλων ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες» διοργάνωσε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013  το Χριστουγεννιάτικο γλέντι του,  στο μεζεδοπωλείο Μπάρμπα Αλέξης.



Παρόντες στην εκδήλωση ήταν:
 Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου, o Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κοπελούσος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Σπύρος Γραμμένος, Γιάννης Τομπούλογλου, Σωτήρης Κοσκολέτος, η Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Ν. Φιλαδέλφειας Δήμητρα Δερμανούτσου, οι τοπικοί Σύμβουλοι Ν. Φιλαδέλφειας Αλέκα Φακίνου και Θανάσης Κοσσύφης, η πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Ρένα Ζαλμά, η Μαριάννα Μήλα, η Ρένα Σταματοπούλου και ο Βασίλης Βέττος εκπρόσωποι του Συλλόγου Ηπειρωτών,η Μελίτα Αδάμ - Διαμαντοπούλου κ.α

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιου Χρήστος Τριανταφύλλου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες αλλά και στα μελλοντικά σχέδια του Συνδέσμου.

Στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό έκανε και η πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ρένα Ζαλμά.
Το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης το είχε αναλάβει η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Ντίνου με τους μουσικούς της.

Το Χριστουγεννιάτικο Μικρασιατικό γλέντι μύρισε άρωμα ανατολής αφού η έκπληξη που περίμενε τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση ήταν χορευτές, χορεύτριες oriental  οπού χόρεψαν και ανέβασαν την διασκέδαση στα ύψη.


Τα μέλη του Συνδέσμου Μικρασιατών γλέντησα, χόρεψαν και έδωσαν το επόμενο ραντεβού τους στη κοπή της Πίτας του Συνδέσμου Μικρασιατών στις 8 Ιανουαρίου 2014 στο ΠΠΙΕΔ.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                 Χρήστος Τριανταφύλλου             Κωνσταντίνα Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας