Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ΝΑΙ είπε το Δήμοτικό Συμβούλιο




Βροντερό ΝΑΙ είπε  το Δημοτικό Συμβούλιο στο Μελισσανίδη για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.  Η παρουσίαση του γηπέδου ήταν απλή και κατανοητή.

Η Δήμαρχος στο πρόλογο της είπε το ΝΑΙ για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, από την άλλη, φάνηκε ότι παρόλο που της έχουν μείνει 6 – 7 Δημοτικοί Σύμβουλοι από την παράταξη της  δεν μπορούν να συγκροτηθούν σαν ομάδα.

Και αυτό, γιατί σχεδόν όλοι, (εκτός από την κα. Καβακοπούλου) πήραν το λόγο για να πουν ακριβώς τα ίδια πράγματα, για να εισπράξει ο καθένας τους ένα χειροκρότημα.

Αντίθετα στην παράταξη Καλημέρα Όμορφη Πόλη, το λόγο πήρε μόνο ο επικεφαλής Χάρης Τομπούλογλου, που στην ομιλία του, μεταξύ άλλων είπε:

“Σας καλωσορίζουμε στην προσφυγούπουλη της Νέας Φιλαδέλφειας, εμείς αγαπάμε την ΑΕΚ από ιδεολογία και καταγωγή. Η σημερινή μέρα δεν είναι για εκμετάλλευση και ανάδειξη  παραταξιακών διαφορών”.

Επίσης παρουσίασε μια ουσιαστική πρόταση για την απομάκρυνση της υπηρεσίας καθαριότητας από το χώρο του Άλσους, και πρότεινε, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα των Δήμων: Ηρακλείου, Κηφισιάς, Ζωγράφου και Πεύκης- Λυκόβρυσης να αναζητηθεί χώρος για μετεγκατάσταση εκτός των ορίων του Δήμου μας.

ΝΑΙ είπαν, με  απλά και λίγα λόγια στις ομιλίες τους, ο Επικεφαλής της παράταξης Όραμα Πόλης Σταύρος Κόντος - από την παράταξή του μίλησε και ο Λύσανδρος Γεωργαμλής (όχι σαν δημοτικός σύμβουλος αλλά ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής) - και η Βάλλια Ματσουκά από τη Δύναμη Πολιτών.

Αλεπού 21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας