Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Α. Ο. ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ «ΑΤΤΑΛΟΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ






Α. Ο. ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ «ΑΤΤΑΛΟΣ»
Τρωάδος 2 & Μανδηλαρά, 14341  Ν. Φιλ/φεια,  τηλ. 2102511048,  6909162800

Νέα Φιλαδέλφεια, 30-06-13


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας, στο οποίο ο ΑΟ Νέας Φιλαδέλφειας Άτταλος, άγνωστο για ποιους λόγους, εμπλέκεται αρνητικά στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ (τι άλλο θα ακούσουμε!), έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Ο ΑΟΝΦ Άτταλος είναι ένας ερασιτεχνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας, που αριθμεί όχι πάνω από 400 μέλη. Με τη δραστηριότητά του δίνει την ευκαιρία σε 200 παιδιά της πόλης μας να αθλούνται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του (Πλαστήρα και Κιλκίς – Φουγάρο). Εγκαταστάσεις στις οποίες βρίσκεται εδώ και δεκαετίες και τις οποίες έχει διαμορφώσει ο ίδιος ο σύλλογος (με πολύ υψηλό κόστος για τα δεδομένα του), χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες και την οικονομική «αιμορραγία» κατ’ επέκταση, κάποιων διοικούντων του, των μελών του αλλά και την αρωγή της εκάστοτε δημοτικής αρχής.
Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του, των διοικούντων του, των αθλητών του και των γονέων τους ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ. Εύκολα μπορεί να καταλάβει ο καθένας ότι είναι οξύμωρο, και αποτελεί αποκύημα φαντασίας κάποιων,  οι παραπάνω να μην θέλουν να επιστρέψει η ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Άλλωστε, από την ίδρυσή του, οι σχέσεις του Αττάλου με την ΑΕΚ ήταν πάντα πολύ καλές και άρρηκτα συνδεδεμένες (και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά) αφού γεννήθηκε και πορεύτηκε στο χρόνο μέχρι σήμερα υπό την καθοδήγηση και υποστήριξη ανθρώπων με ΑΕΚτζίδικο φρόνημα. Και φυσικά στο μέλλον, είθε να δούμε ταλέντα που θα βγουν απ’ τον Άτταλο να φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος.
Τέλος, αποσαφηνίζουμε κατηγορηματικά και προς πάσα κατεύθυνση ότι ο ΑΟ Νέας Φιλαδέλφειας Άτταλος προσμένει την επιστροφή της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια και χαιρετίζει το όραμα και τις προσπάθειες του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο,τιδήποτε διαφορετικό, επί του θέματος, δεν εκπροσωπεί το σύλλογό μας και εξυπηρετεί άλλους σκοπούς, τα κίνητρα των οποίων δεν είναι στις προτεραιότητες μας να ανακαλύψουμε.

ΥΓ: Πολλοί από μας θα είμαστε εκεί, στις κερκίδες του νέου γηπέδου, προσδοκώντας να ζήσουμε στιγμές σαν αυτές του παρελθόντος και ακόμα μεγαλύτερες.

Για το Δ.Σ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΣΟΛΩΝ ΤΖΕΛΗΣ                                                                ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας