Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Συγνώμη κύριε…



  • ·         Ποιος είναι ο κύριος που κανονίζει τι θα στείλουν οι Δημοτικές παρατάξεις και που θα το στείλουν;



  • ·         Ποιος είναι ο κύριος που κανονίζει τι θα στείλουν οι Σύλλογοι της πόλης και που θα το στείλουν;

  • ·     Ποιος είναι ο κύριος που κανονίζει που θα εμφανιστεί η Δήμαρχος, που θα μιλήσει η Δήμαρχος, τι εκδήλωση θα κάνει η Δήμαρχος, τι θα πει η Δήμαρχος  κτλ…

  • ·         Ποιος είναι ο κύριος που φωνάζει το τι βάζουμε στο blog το δικό μας, ενώ ο ίδιος ζήτησε χρήματα, για να βάλει μια δημοσίευση παράταξης στο δικό του blog, γιατί λέει είναι διαφήμιση.

  • ·         Ποιος είναι ο κύριος που όλο φωνάζει για το δικό μας blog, ότι στηρίζει μια συγκεκριμένη παράταξη; Aν κοιτάξουμε το δικό του, όλοι θα καταλάβουν ότι  στηρίζει μια άλλη «συγκεκριμένη» παράταξη. Του έχει πει ποτέ κανείς «οτιδήποτε»  για τις επιλογές του;

  • ·         Ποιος είναι ο κύριος που όλο φωνάζει για ανωνυμίες, ενώ το blog του έχει σχόλια ανώνυμα η με «δήθεν» ψευδώνυμο.


Τέλος  να ξαναπούμε, καταλαβαίνουμε ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι, στην κυριολεξία είναι για να ανέβει η  επισκεψιμότητα του κάθε blog. Το καλό με εμάς είναι, ότι το δικό μας blog δεν έχει διαφημίσεις- για αυτό δεν χρειάζεται και  το όνομα μας, δεν κάνουμε καμιά συναλλαγή - άρα γράφουμε και (δανειζόμαστε τη λέξη του)  στηρίζουμε όποιον η όποια θέλουμε. Το κακό με τα blogs  που έχουν διαφημίσεις, είναι ότι  θα πρέπει να κρατούν μια ουδέτερη στάση. Για εμάς είναι απλά ένα  hobby,  για άλλους είναι δουλεία. Και θυμίζουμε ξανά, όταν γίνετε πολιτική κριτική σε blogs,  έχει ενοχλήσει κανείς κανέναν; Όταν όμως,  με τόση άνεση ένα blog λασπολογεί, τότε με την ίδια άνεση μπορεί να λασπολογήσει και ένα άλλο blog. (κάντε έναν έλεγχο για το ποιος ξεκίνησε το παιχνίδι αυτό)




Να ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει η αποκλειστικότητα των blog στη πόλη μας, όποιος θέλει, φτιάχνει ένα blog και γράφει ότι θέλει. Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να νομιμοποιεί κάποια blogs, έτσι ώστε να  στέλνουν μόνο σε αυτά, τα δελτία τύπου  οι δημοτικές παρατάξεις, οι σύλλογοι και οι φορείς της πόλης μας.

Όπως λένε «κάποιοι», το δικό μας blog δεν το διαβάζει κανείς, εμάς δεν μας ενοχλεί αυτό, αυτούς γιατί τους ενοχλεί;

Αλεπού Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας  





1 σχόλιο:

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας