Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Μια ωραία πεταλούδα!






Μα καλά η πεταλούδα,  είτε ήταν μέσα στο μαντρί, είτε  δεν ήταν, δεν της έδινε κανένας σημασία, τώρα ξαφνικά έγινε παράγοντας της πόλης. Μάλλον η αρρώστια είναι κολλητική. Και για να μην ξεχνιόμαστε, δεν έφυγε αυτή, αν θυμάται καλά την έδιωξαν γιατί έκανε πολλά prive πάρτι σε ζαχαροπλαστεία της πόλης .

Όσο για τους μπαγλαμάδες που ακούγονται, ας κοιτάξει ο καθένας το δικό του μπαγλαμαδάκι και αν παίζει σωστά,  τότε θα ζητήσουμε συγνώμη.

Δεν μπορεί  κάποιοι να γράφουν ότι θέλουν  και άλλοι να μην μπορούν.

Και στο κάτω, κάτω αν όντως θεωρείτε κάποιο blog τελευταίας διαλογής «όπως λέτε» γιατί ασχολείστε τόσο πολύ μαζί του;

Λέτε, ότι είναι στην τελευταία θέση και δεν το διαβάζει κανένας .

Η μήπως δεν είναι έτσι;



Αλεπού η Μπουμπού 

1 σχόλιο:

  1. "Η γλώσσα του κ…

    Το είπα κάποτε και το επαναλαμβάνω: Άλλα είναι τα έμφυτα ελαττώματα και άλλα τα επίκτητα… Τι είναι δηλαδή καλύτερο; Να μιλάς με το στόμα, έστω και αν δεν μιλάς καλά ή να μιλάς με κάποιο άλλο μέρος του σώματος, που εκ φύσεως είναι κατασκευασμένο για να βγάζει άλλου είδους ήχους;"


    Ρε παιδιά τι επίπεδο είναι αυτό! Τα... σοβαρά και υπεύθυνα blogs γράφουν πολιτισμένα και με ονοματεπώνυμο όπως το παραπάνω γίδι... Εσείς τους έχετε με το σεις και με το σας και σας βρίζουν κιόλας! Τι κάθεστε και απολογείστε; Δεν ξέρετε πως αυτά αποβλέπουν στη διάσπαση του συνδυασμού και στην κάμψη του ηθικού; Δεν ξέρετε γιατί το κάνουν; Ή μήπως δεν καταλαβαίνετε ότι παλεύουν απελπισμένα να πετύχουν τον στόχο τους, για να προβάλλουν τον υποψήφιο που έχουν πάρει εργολαβία...
    Προχωράτε, μας αρέσετε όπως είστε, και είστε πολύ καλύτεροι από τους άλλους και ας τρέμουν γιατί βλέπουν στα αποφασισμένα πρόσωπα σας τους αυριανούς νικητές!

    http://www.youtube.com/watch?v=ouOy6FnV1O0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας