Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ"



Νέα Φιλαδέλφεια 17/11/13
Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ, του έντυπου (ημερήσιου) αλλά και του ηλεκτρονικού τύπου, που παρουσιάζουν εκούσια ή ακούσια τον συνδυασμό μας, να έχει κομματικό προσανατολισμό. Θέλουμε να δηλώσουμε προς κάθε κατεύθυνση και με απόλυτη ειλικρίνεια ότι  η δημοτική μας παράταξη ήταν, είναι και θα παραμείνει πλήρως ανεξάρτητη.

Άλλωστε στο ψηφοδέλτιό μας θα συμπεριληφθούν συμπολίτες μας από όλους τους δημοκρατικούς πολιτικούς και ιδεολογικούς  χώρους, αλλά και άνθρωποι που ουδέποτε μέχρι σήμερα είχαν ασχοληθεί με αυτό που ονομάζουμε «ενεργό πολιτική».
Η «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» έχει ως μοναδικό της στόχο να ενώσει όλους τους Φιλαδελφειώτες και όλους τους Χαλκηδονιώτες. Στις μέρες μας δεν χωρούν, ούτε ταμπέλες, ούτε διαχωρισμοί. Η ΝΙΚΗ του συνδυασμού μας θα ανήκει στο σύνολο των συμπολιτών μας και δεν θα αφήσουμε να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από κανένα κομματικό φορέα.
Προχωράμε ΌΛΟΙ μαζί, με την κοινωνία μπροστά, για ένα νέο ξεκίνημα, για μία νέα πορεία όσον αφορά την πόλη μας, για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα και μόνο.


Με εκτίμηση,
Χάρης Τομπούλογλου
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης
«Καλημέρα Όμορφη Πόλη»,
Πρόεδρος νοσοκομείου Παίδων «Α. & Π. Κυριακού»

1 σχόλιο:

  1. Καποιος νόμιζε ότι το δελτίο τύπου αφορά τη φυλλάδα του... και δε καταλαβαίνει ο τι ο Ελευθερος Τυπος συγκαταλλέγεται στον ημερήσιο τύπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας