Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου Ιωνικού


ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ, ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 
Με ανάμικτα συναισθήματα υποδέχθηκε το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο η αθλητική οικογένεια του Ιωνικού τα αποτελέσματα των τμημάτων του, 2 νίκες και 1 ήττα.



ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΙΩΝΙΚΟΣ –ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-0 ΣΕΤ ( 25-22, 25-17, 25-14) Υπέροχα τα κορίτσια μας στον εντός έδρας αγώνα …στο κλειστό της Ριζούπολης του Απόλλωνα Σμύρνης,νίκησε την ομάδα της Αγίας Παρασκευή με 3-0 σετ . 
Η άμυνα ήτανε το βασικό εκείνο στοιχείο που μας έκανε να φτάσουμε τελικά εύκολα στην 1η μας νίκη .  
ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ –ΙΩΝΙΚΟΣ –ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 23-21.Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα μας πέτυχε σημαντική νίκη επί του ισχυρού Ολυμπιακού Κερατσινίου με 23-21 .Η ομάδα μας αγωνίστηκε με πάθος ,σοβαρότητα και οργάνωση και δίκαια κατέκτησε την νίκη Ο αγών διεξήχθη στο Καματερό με γηπεδούχο τον Ιωνικό ΑΣ ! λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ιωνικός Ζαχαρίας Αλεξάνδρου αλλά και τα περισσότερα γυμναστήρια σχετικά με την Άδεια λειτουργίας τους .  
ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ –ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 3-0 .Πάλεψε η ομάδα μας στην Κρήτη αλλά στο τέλος δίκαια υπέκυψε στην ανώτερη ομάδα των Χανίων .Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Χανιά παρουσιάζονται από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1 Εθνική . 
ΡΕΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας