Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ήταν η 10η Συνεδρίαση… και πάει πέρασε…




 
Καλά…
Με το που άνοιξα τα ματάκια μου και είδα ότι το Αλεπουδάκι  πρόλαβε και έγραψε την βασική είδηση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, λίγο ήθελα να σας κρατήσω στο σκότος για τα νέα της χθεσινής συνεδρίασης.
Μόνο και μόνο η επαγγελματική μου ευσυνειδησία με έκανε να ξεπεράσω το σοκ και πήρα την απόφαση να γράψω το κάτι τις μου.
Και ύστερα σου λένε ότι δεν ισχύει «το 5 η Αλεπού 10 το Αλεπουδάκι».

Όχι φυσικά ότι θα χάνατε και τίποτα αν δεν μαθαίνατε τα όσα έγιναν εχθές, αφού δεν έγινε και κάτι ιδιαίτερο.
Πριν την συζήτηση των θεμάτων, τέθηκαν από τον Χάρη Τομπούλογλου δύο ερωτήσεις προς την Δήμαρχο, σχετικές με τις τελευταίες μετακινήσεις υπαλλήλων αλλά και το πότε θα γίνουν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια, μπας και γλυτώσουμε καμιά καντήλα.
Όχι ότι φωτιστήκαμε με την απάντηση αλλά φάνηκε ότι το έχουν τουλάχιστον στα υπόψη τους.
Πάντως εσείς καλού – κακού, πάρτε και κανένα αντικωνωπικό επάλλειμα, γιατί δεν βλέπω να γλυτώνουμε από τους Anopheles gambiae (κώνωπες τους ανωφελείς).
Ψηφίστηκε ομόφωνα η εισήγηση για ένταξη προτάσεων έργων – προμηθειών στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» του ΥΠΕΚΑ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ με τον δήμο να διεκδικεί 3,5 εκ.
Τα της Πρωτομαγιάς σας τα μαρτύρησε το μικρό.
Τελικά το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαΐου 2013 θα «εορτάσουμε» την Πρωτομαγιά στη πόλη μας.
Οι μικροπωλητές ζήτησαν να γίνει το διήμερο  6-7 (από Δευτέρα μέχρι Τρίτη του Πάσχα δηλαδή), πρόταση που στήριξε και η αξιωματική αντιπολίτευση, με το σκεπτικό ότι οι μικροπωλητές είναι αυτοί που θα πληρώσουν στον δήμο, οπότε μια αποχή τους θα φέρει μειωμένα έσοδα. Αποχή που θα οφείλεται στο ότι το Σαββατοκύριακο γίνονται άλλα 5 πανηγύρια σε άλλες περιοχές.
Επίσης από το κράτος και την ΓΣΕΕ, αυτό το διήμερο έχει οριστεί σαν επίσημος εορτασμός.
Αυτά τα ολίγα έγιναν εχθές. Την Τετάρτη πάλι έχουμε ραντεβού στον ίδιο χώρο, για την 11η Συνεδρίαση με 20 θέματα στην Η.Δ.

 Hot points

Όσο να είναι μια ανατριχίλα την νοιώσαμε οι περισσότεροι…
Όταν ακούσαμε την Κυρά να λέει αρκετές φορές αυτό το «η πόλη μου».
Περίμενα να συμπληρώσει κάτι σε «υπήκοοι μου» ή «ο λαός μου», αλλά της ξέφυγε, ξέχασε να το πει, θα σας γελάσω και δεν το θέλω. 

Η Αλεπού η ανταποκρίτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας