Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Tουρνουά από τον ΣΟΝΦ


Νεανικό Ράπιντ «Απρίλιος 2013»

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας προκηρύσσει Νεανικό τουρνουά Ράπιντ με την ονομασία «Απρίλιος 2013». 
 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι νεαροί σκακιστές και σκακίστριες του Σ.Ο.Ν.Φ. καθώς και των ομόρων συλλόγων που έχουν γεννηθεί το έτος 1999 και μετά. Δεν υπάρχει παράβολο. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δηλώσεις συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Σ.Ο.Ν.Φ. e-mail: sonfilad@yahoo.gr, 
• τον Βαζελάκη Οδυσσέα τηλ. 6936877326, e-mail odvazelakis@gmail.com 
• την Μεσίρη Έφη τηλ. 6972974554, e-mail efimesiri@yahoo.gr Διευθυντής αγώνων είναι Μπαλάσκας Νικόλαος Διαιτητής Αγώνων είναι η Ο.Δ. Μεσίρη Ευσταθία Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου « www.sonf.gr », e-mail: sonfilad@yahoo.gr και τον Βαζελάκη Οδυσσέα τηλ. 6936877326, e-mail : odvazelakis@gmail.com καθώς και στον αγωνιστικό χώρο μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟΣ: Το εντευκτήριο του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας, Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά), Νέα Φιλαδέλφεια ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους (κ14 & κ10) με ελβετικό σύστημα 5 γύρων στις 7 Απριλίου 2013 με ώρα έναρξης του πρώτου γύρου στις 10:00 πμ. 
Οι μετέχοντες θα πρέπει μισή ώρα πριν την έναρξη του πρώτου γύρου να είναι παρόντες και να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους. ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε 15' για κάθε παίκτη για ολόκληρη την παρτίδα με προστιθέμενο χρόνο 10” για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Θα ισχύσουν τα εξής κριτήρια: 
 • ο μεταξύ των ισόβαθμων αποτέλεσμα (μόνο αν όλοι οι ισόβαθμοι έχουν παίξει μεταξύ τους) 
• άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας και κριτήρια άρσης της ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Θα ισχύσουν οι Κανονισμοί της FIDE και της Ε.Σ.Ο. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ - ΕΠΑΘΛΑ: Θα βραβευτούν με Κύπελλο ο πρώτος και Μετάλλιο οι δύο επόμενοι νικητές, καθώς και Μετάλλιο πρώτη γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας