Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Άρχισαν τις δράσεις τους οι Filadelfohalkidonistas




  
 


 
Κυριακή 31 Μαρτίου και η Άνοιξη έχει κάνει για τα καλά έντονη την παρουσία της.

Ιδανική λοιπόν η ημέρα για να ξεκινήσουν τις δράσεις τους οι Filadelfohalkidonistas. Όπου Filadelfohalkidonistas, ο δημοτικός σύμβουλος της «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» Σπύρος Γραμμένος και οι φίλοι του. Όσοι δηλαδή αποφασίζουν να αφιερώσουν λίγη ώρα από τον χρόνο τους για να ομορφύνουν με τις δράσεις τους κάποια σημεία της πόλης μας.

Φετινό σημείο αφετηρία των δράσεων, ο αύλειος χώρος του 2ου Δημοτικού Σχολείου στην Νέα Χαλκηδόνα. Καθάρισαν παρτέρια, φύτεψαν λουλούδια και άλλα φυτά, ώστε να δώσουν στα παιδιά μια πιο όμορφη εικόνα για το σχολείο τους αλλά και την δυνατότητα με την βοήθεια των δασκάλων τους να περιποιούνται τα παρτέρια για να διατηρήσουν την ωραία αυτή εικόνα.

Ήδη με το τέλος της σημερινής δράσης, είμαστε σίγουροι ότι γίνεται αναζήτηση για τον επόμενο χώρο που θα επιλεγεί για να αφήσουν τα ωραία σημάδια τους οι Filadelfohalkidonistas.

Η Αλεπού Filadelfohalkidonistas

3 σχόλια:

  1. Ατυχέστατη η αντιγραφή των ατενίστας που όλος ο κόσμος ξέρει πως πρόκειται για τους λακέδες του Καμίνη στο δήμο Αθηναίων. Τον είχα για σοβαρότερο τον Σπυράκη.
    (για να δούμε... θα το δημοσιέυσεις το σχόλιο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να μην το δημοσιεύσουμε;

      Το ότι μέσα στην ανωνυμία σου λες ότι θέλεις, δεν νομίζω ότι μπορείς να ρίξεις το ηθικό κανενός.

      Μακάρι και εσύ πονεμένε ανώνυμε να μπορούσες να κάνεις κάτι για την πόλη και ας χρησιμοποιούσες και αντιγραφή.

      Όσο για την σοβαρότητα του καθενός άσε το κρίνουν κάποιοι με όνομα, εσύ ετοίμασε το επόμενο ανώνυμο σχόλιο που θα κρίνει οποιαδήποτε προσπάθεια αναμόρφωσης της πόλης μας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε, γράψε λίγο πιο ανθρωπινά και θα δημοσιευτεί το σχόλιο σου.

      Εδώ είναι Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα δεν είμαστε στη Τρούμπα.

      Διαγραφή

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας