Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Οι ψεκασμοί της πόλης και τα…γατάκια!




Δεν έχουν γίνει ακόμα φέτος οι ψεκασμοί!

Πολλοί δημότες και κάποιοι της αντιπολίτευσης ( που συνέχεια – όπως λένε άλλοι – φωνάζουν και δεν βλέπουν το μέλλον της πόλης ) έχουν αρχίσει να παραπονιούνται γιατί ακόμα δεν έχουν γίνει οι ψεκασμοί, αλλά δεν γνωρίζουν ότι η αιτία είναι ότι ο Δήμος μας ενδιαφέρετε έντονα για το καλό της πόλης και των δημοτών.

Και θα σας εξηγήσω τους λόγους που ο Δήμος ΔΕΝ κάνει τους ψεκασμούς για το καλό της πόλης:


  • Αν ο δήμος κάνει τους ψεκασμούς πως θα αναγκάσει μετά τους δημότες να κάνουν συχνά ντους για να απομακρύνουν τον ιδρώτα από το σώμα έτσι ώστε να μην έλκονται τα κουνούπια και όλη η πόλη να μυρίζει μοσχοσάπουνο.

  • Αν ο δήμος κάνει τους ψεκασμούς πως θα αναγκάσει τους δημότες  να καθαρίζουν τα πεζοδρόμια τους από τα στάσιμα ύδατα και τα σκουπίδια από τη στιγμή που δεν μπορεί να το κάνει η διοίκηση αυτό. Είναι γνωστό ότι τα κουνούπια αφήνουν τα αυγά τους σε στάσιμα ύδατα και σκουπίδια.
  • Αν ο δήμος κάνει τους ψεκασμούς πως θα αναγκάσει τους δημότες να φορούν λευκά ρούχα ( τα λευκά ρούχα απωθούν τα κουνούπια) για να μοιάζει η πόλη με παράδεισο.
  • Αν ο δήμος κάνει τους ψεκασμούς πως θα αναγκάσει τους δημότες να τρώνε σκόρδο (το σκόρδο απωθεί τα κουνούπια) για να μην πλησιάζουν βρικόλακες στη παραδεισένια πόλη.
  • Αν ο δήμος κάνει τους ψεκασμούς πως θα απαγορεύσει στους δημότες να μην τρώνε γλυκά και παχύνουν (τα γλυκά προσελκύουν τα κουνούπια) για να είναι έτοιμοι για την πασαρέλα και την τηλεόραση.
  •  Αν ο δήμος κάνει τους ψεκασμούς πως θα υποχρεώσει τους δημότες να κάνουν οικονομία σε αρώματα, κρέμες, καλλυντικά ( ελκύουν τα κουνούπια) για να τους μείνει κανένα φράγκο στη τσέπη να πληρώσουν δημοτικά τέλη και φόρους.
  • Αν ο δήμος κάνει τους ψεκασμούς πως θα έχουν δουλεία οι κτηνίατροι της πόλης, όταν κάνεις δεν θα πηγαίνει να αγοράσει για το ζωάκι του τις ειδικές λοσιόν που το προστατεύει από ψύλλους και κουνούπια.

Αυτά τα σκέφτηκε κάνεις; η απάντηση είναι κάνεις. Μόνο η Δήμαρχός!!!

Και εδώ ταιριάζει το σλόγκαν:
τι είμαστε όλοι εμείς μπροστά στη Δήμαρχο;

Και η απάντηση είναι: γατάκια!

Η Αλεπού γατάκι



1 σχόλιο:

  1. Το πράσινο δεν είναι υπεύθυνο για τους ψεκασμούς;
    Ποιος είναι και τι κάνει;Να τον χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας