Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

13 εβδομάδες


13 εβδομάδες απομένουν για τις δημοτικές εκλογές και οι εξελίξεις στο Δήμο μας τρέχουν, μεγάλος ο φόβος γνωστού δημοσιογράφου που ο  Χάρης Τομπούλογλου που θα  κατέβει στις εκλογές.

Ο οραματιστής δημοσιογραφος  έχει φάει τα λυσσακά του να δει στο φλυτζάνι ότι τελικά δε θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος ο Χάρης Τομπούλογλου αλλά δεν του βγαίνει.
Πολλούς καφέδες από το πρωί ως το βράδυ... αλλά τίποτα.


Έτσι και αυτός μετά από αρκετές μέρες ξενύχτι (από τους πολλόυς καφέδες) έπεσε να κοιμηθεί και είδε ένα όνειρο. Όταν σηκώθηκε έγραψε αυτό το όνειρο σαν να είναι άρθρο.

Ξέχασε όμως, ότι το ονείρο το είδε Κυριακή και τα όνειρα της Κυριακής δεν βγαίνουν.

Όλο δεν ασχολούμαι με τον Χάρη λέει,  αλλά από το πρωί ως το βράδυ «Χάρης» λέει το στοματάκι του.

Κατά τα άλλα:

Η Δήμαρχος Έφη Γαϊτανά ψάχνει απεγνωσμένα υποψηφίους για να κατέβει στις εκλογές με την βοηθεια του μεγαλοδημοσιογράφου της πόλης μας. Από ότι φαίνετε πολύ δύσκολο να κατέβει στις εκλογές, άσχετα αν ο μεγαλοδημοσιογράφος έχει ξεκινήσει τα λασπόλουτρα μήπως και τσιμπήσει κανέναν υποψήφιο.

Ο μεγάλος οραματιστής αφού έριξε τα χαρτιά και είδε τον καφέ, διαδίδει ότι στον Κόντο θα πάει και ο Θανάσης Καλύβης. (να σημειώσουμε ότι  ο Θανάσης Καλύβης δεν έχει ανακοινώσει κάτι, ούτε έχει ασχολήθει με το αν θα φύγει η θα πάει σε κάποια παράταξη, είναι σίγουρο ότι ό άνθρωπος δεν έχει ιδέα με αυτά που βλέπει ο οραματιστής)

Πάλι ο μεγάλος οραματιστής αφού έριξε τα χαρτιά και είδε τον καφέ,  διαδίδει ότι στον Αράπογλου  θα πάει και ο Ρένος Αρβανίτης (να σημειώσουμε και εδώ,  ότι  ο Ρένος Αρβανίτης δεν έχει ανακοινώσει κάτι, ούτε έχει ασχολήθει με το αν θα φύγει η θα πάει σε κάποια παράταξη, είναι σίγουρο ότι και αυτός δεν έχει ιδέα με αυτά που βλέπει ο οραματιστής)


Αλεπού το μέντιουμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας