Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Το Προξενιό της Λενιώς

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του «Μίλτος Κουντουράς», είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια πολύ ωραία θεατρική παράσταση με τίτλο «Το Προξενιό της Λενιώς», από την Θεατρική Ομάδα. Του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου «Το Κούγκι».
Οργανωτής της παράστασης ήταν η Ένωση Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.


Το έργο σε σκηνοθεσία – σενάριο του Ηλία Δήμα, ήταν ένα ηθοπλαστικό έργο, δοσμένο με πολύ χιούμορ, βασισμένο στην παραδοσιακή κοινωνία και τον τρόπο που γινόταν το προξενιό. Μια ηθογραφία που μας ταξίδευσε στα ορεινά χωριά της Ηπείρου σε χρόνια αγνά αλλά και δύσκολα, σε κάποιες άλλες εποχές όμως με αρχές όπου ο λόγος ήταν συμβόλαιο ή σχεδόν πάντα, ανάλογα με την περίπτωση.
Παρόντες πέρα από τους φίλους δημότες της Ένωσης που είχαν προσκληθεί, ήταν ακόμη η αντιδήμαρχος κα Καβακοπούλου, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κος Χάρης Τομπούλογλου, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ κος Χρήστος Κοπελούσος, ο δημοτικός σύμβουλος κος Σπύρος Γραμμένος, οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και υποψήφιοι δήμαρχοι κος Βασιλόπουλος και  κα Δανάη Γκούμα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών κος Χρήστος Τριανταφύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας