Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Βραδιά θεατροποιημένης ποίησης και λογοτεχνίας από το Θεατρικό εργαστήρι του Αγίου Ιωάννη


Στο μικρό θεατράκι του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη στην Νέα Φιλαδέλφεια, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε την βραδιά θεατροποιημένης ποίησης και λογοτεχνίας Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.


Οι 13 ερασιτέχνες ηθοποιοί που αποτελούν το Θεατρικό Εργαστήρι του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη, μαθητές στην πλειοψηφία τους, σε σκηνοθεσία και σκηνογραφία του πατέρα Δανιήλ Γκαμουλάκου, απέδωσαν με μεγάλη επιτυχία τους 31 συνολικά επιλεγμένους  μονόλογους Ελλήνων και ξένων συγγραφέων και στο τέλος χειροκροτήθηκαν από όσους παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την  θεατρική παράσταση.


Μια αξιέπαινη προσπάθεια που με προετοιμασία μόνο 2 μηνών, όπως τονίστηκε, προβλημάτισε τους θεατές αλλά και τους διασκέδασε στο τέλος με τα αποσπάσματα από έργα του Σουρή.

Βοηθοί σκηνοθέτη ήταν οι Μαρία Παπαγιαννάκη – Αρίζου και ο Δημήτρης Κεραμύδας ενώ στην ρύθμιση του ήχου ήταν ο Μιχάλης Μελισσαρόπουλος.


Πέρα από τους ιερείς του ναού και τους γονείς και φίλους των παιδιών, το παρόν έδωσαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Χάρης Τομπούλογλου, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κος Κοπελούσος και ο υποψήφιος δήμαρχος κος Αράπογλου.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας