Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Επιστολή από Ομάδα 15 νεαρών δημοτών




«Έχοντας μεγαλώσει και περάσει τις πιο όμορφες παιδικές στιγμές μας εντός αυτού του χώρου εμείς, μία ομάδα 15 νεαρών τότε δημοτών, επιχειρήσαμε τότε να ενεργοποιήσουμε κάθε πιθανό μηχανισμό ενημέρωσης του Δήμου μας.  

Ξεκινήσαμε από την «υπερσύγχρονη» γραμμή παραπόνων των Δημοτών, θυμίζοντας κάτι από γραμμή 090…, αφού μία καθ΄ όλα ήρεμη κυρία σε γέμιζε ελπίδα, αυτοπεποίθηση και χαρά δίνοντάς σου την εντύπωση κατά την τηλεφωνική συνομιλία ότι τα πάντα βρίσκονται υπό έλεγχο και τα πολιτικά αντανακλαστικά, όντας σε εγρήγορση, θα επιφέρουν την άμεση επίλυση του προβλήματος.  
Η μάταιη, ως φάνηκε επικοινωνία, μας οδήγησε στην εγγραφή υπομνήματος παραπόνων συνημμένο με σειρά φωτογραφιών των τραγικών εικόνων που από τότε συνόδευαν την καθημερινότητα ημών αλλά και πολλών μικρών παιδιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο και η ζωή τους βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο. 

Προς αποφυγή της κατάληξης του υπομνήματος μας στον κάλαθο των αχρήστων (στην καλύτερη μαζί με κάποια άλλα υπομνήματα-επιστολές) μεταβήκαμε εμείς οι ίδιοι στο Δημαρχείο επιχειρώντας να μιλήσουμε με τη δήμαρχο. Εξαιτίας της απουσίας της, οι παρευρισκόμενοι αντιδήμαρχοι είχαν έτοιμη (ευτυχώς) την απάντηση:  
«Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Εμείς φταίμε που δεν κλείνουμε το γήπεδο να μην μπαίνει κανείς και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι». ..  
Η αλήθεια είναι ότι μας προτάθηκε και εγγραφή σε γνωστό ιδιωτικό γυμναστήριο της περιοχής με ευνοϊκούς όρους ως αντιστάθμισμα.  
Το προεκλογικό πρόγραμμα βέβαια του συνδυασμού που διοικεί τον δήμο, έλεγε κάτι αν θυμάμαι καλά για αναδιοργάνωση των χώρων και προσανατολισμό των νέων σε εποικοδομητικές δραστηριότητες…  
Δε βαριέσαι… Πέθανε και ο τότε επικεφαλής. Αντιδήμαρχος-Δήμαρχος-στέλεχος σου λέει ο άλλος και το κομμάτι του το κάνει σε πολιτικές μαζώξεις.

Το παραμύθι δουλεύει και το χουμε έτοιμο και για τις επόμενες εκλογές!!«


πηγή: Fx-news.gr

 http://www.filadelfia-xalkidona.gr   
Φωτορεπορτάζ από το Πάρκο-Αθλητικό κέντρο… της «Ντροπής»!!!(photos)

http://www.filadelfia-xalkidona.gr/ 
ΑΠΟΜΑΧΩΝ Ν.Φιλαδέλφειας: Tv-Ρεπορτάζ με το Πάρκο-Αθλητικό κέντρο… της «Ντροπής»!!!(video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας