Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Τα ξερά πεύκα … όμορφα καίγονται…




Μέσα σε όλα, να και μια φωτιά να μας χτυπήσει καμπανάκι…
Δευτέρα απογευματάκι, εκεί κατά τις 5.00 και έξω από το γνωστό ζαχαροπλαστείο «Βάνα Κανάκη» στην Δεκελείας, έπιασε φωτιά και λαμπάδιασε το ξερό πεύκο που αρκετοί δημότες της περιοχής είχαν από καιρό προειδοποιήσει ότι χρειάζεται καθάρισμα, κόψιμο, γενικά έναν «καλλωπισμό», για να μειωθούν οι πιθανότητες να συμβεί αυτό που συνέβη.

Τέλος πάντων και για να μην σας ζαλίζουμε, άγνωστη μέχρι στιγμή η αιτία που λαμπάδιασε ο γερο – πεύκος, κάηκε όμως μαζί του η παρακείμενη στάση και ευτυχώς οι απώλειες σταμάτησαν μέχρι εκεί, αφού το πυροσβεστικό όχημα ήταν κοντά, κάπου εκεί στην πλατεία και πρόφτασε τα χειρότερα.
Με αφορμή το γεγονός αυτό, έχουμε να επισημάνουμε ότι μια βόλτα στον πεζόδρομο και όχι μόνο από κάποιο αρμόδιο συνεργείο χρειάζεται, γιατί τα σημεία με προϋποθέσεις να επαναληφθεί το ατυχές γεγονός και πιθανόν με πολύ χειρότερα αποτελέσματα δεν είναι και λίγα.

Η Αλεπού η ρεπόρτερ  






1 σχόλιο:

  1. Αυτοπυρπολήθηκε εις ένδειξην διαμαρτυρίας που δεν το καλλώπιζαν.......κάποιον ενόχλησε το δένδρο...ευτυχώς που δεν τον ενοχλούν οι άνθρωποι γιατί καήκαμε στην κυριολεξία. Μπουρλότο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας