Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Από τύχη γλυτώσαμε τα χειρότερα…




Από καθαρή τύχη γλυτώσαμε τα χειρότερα την Παρασκευή (17/5) το βράδυ, μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα.
Κολώνα του δημοτικού φωτισμού λόγω του ότι η βάση της είχε σαπίσει, όπως φαίνεται καθαρά στην φωτογραφία, άρχισε να εμφανίζει δείγματα ότι κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να φύγει από την βάση της και να πέσει.

Δημότης, προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον από τους αρμόδιους του δήμου αλλά κανένας δεν απαντούσε στις κλίσεις του, οπότε απευθύνθηκε εκ νέου σε αυτούς μέσω SMS.
Απάντηση πήρε από τον αντιδήμαρχο Αδ. Παίδα, ο οποίος όπως του έγραψε έστειλε άνθρωπο και το τακτοποίησε το πρόβλημα, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να ισχύει όπως μας διαβεβαίωσαν πολλοί από τους παρόντες στο συμβάν που ακολούθησε.
Λίγη ώρα μετά την ανταλλαγή των μηνυμάτων, η κολώνα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έπεσε και από τύχη δεν είχαμε κάποιο θύμα από τους διερχόμενους.
Λόγω της ετοιμότητας μάλιστα κάποιων από τους παρισταμένους, οι οποίοι έπιασαν την κολώνα κυριολεκτικά στον αέρα, απετράπη και η πρόκληση ζημιών σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Απορία μας, όταν στο επόμενο συμβούλιο τεθεί πάλι θέμα περί Πολιτικής Προστασίας και κλειστών τηλεφώνων, κάποιοι θα ισχυριστούν ότι το περιστατικό αλλά και οι προσπάθειες για επικοινωνία του δημότη με τους αρμόδιους δεν συνέβη όπως το περιγράψαμε;
Θυμίζουμε ότι η επικοινωνία έγινε μέσω SMS.
Η Αλεπού ήταν παρούσα και τα είδε…

Αλεπού η ανταποκρίτρια

1 σχόλιο:

  1. Mέγα ψεύδος η είδηση. Αν ήταν αλήθεια ο αδέκαστος Ρασπούτιν όχι μόνο θα το είχε δημοσιεύσει απνευστί, αλλά θα το είχε κάνει και πρώτο θέμα! Πως βάλατε και φωτογραφία χωρίς να το διασταυρώσετε μαζί του! Ντροπή σας αναξιόπιστοι...

    υγ. Για τον Άκη αφήστε το καλύτερα...
    τον θυμάμαι από τότε που παρακαλούσε αν βρούμε αδέσποτο να ειδοποιήσουμε με ανοιχτό 24ωρα το τηλέφωνο! Φυσικά ο φιλοζωικός πλήρωνε... και δώστου οι φωτογραφίες με τον... δραστήριο μαθητευόμενο τότε παραγοντίσκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας