Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΟΧΙ είπαν... στις προγραμματισμένες συναντήσεις της Δημάρχου.

ΟΧΙ είπαν… στις προγραμματισμένες συναντήσεις της Δημάρχου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου με τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων για να συζητήσουν τον Δημοτικό Προϋπολογισμό του 2013.


Δεν παραβρέθηκε κανένας από τους 4 επικεφαλής, Χ. Τομπούλογλου, Στ. Κόντος, Β. Βαλασσάς, και Θ. Μάλιος στη συνάντηση, αυτό ήταν και το αναμενόμενο γιατί στη τελευταία Συνεδρίαση του δημοτικού Συμβούλιου που ο Προϋπολογισμός του 2013 καταψηφίστηκε με 21 κατά και 9 υπέρ, είχαν γνωστοποιήσει δημοσίως (ο καθένας με τον δικό του τρόπο)  ότι το θέμα και η ευθύνη για τον προϋπολογισμό του 2013 αφορά καθαρά τους 20 που είχαν εκλεγεί με την Νέα Προοπτική (Διοικούσα παράταξη).

ΟΧΙ στη συνάντηση  είπαν και οι 7 ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Β. Μαυράκη, Ζ. Χωρινός, Β. Αγαγιώτου, Ε. Παπαλουκά, Κ. Παπανίκα, Π. Γρετζελιάς και Χ. Δημακόπουλος.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν μόνο οι 3 ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φ. Νικολόπουλος , Δ. Κανταρέλης, και Π. Λαζαρίδης.

Να σημειωθεί ότι η Δήμαρχος Έφη Γαϊτανά απουσίαζε (για προσωπικούς λόγους όπως ακούσαμε) από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (που η παράταξη της συγκάλεσε)  με μοναδικό θέμα τον Προϋπολογισμό του 2013.

Το τι θα γίνει με το προϋπολογισμό του 2013 θα το γνωρίζουμε τις επόμενες μέρες.


Το Αλεπουδάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας