Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Μηνυτήρια Αναφορά του Χάρη Τομπούλογλου για τις διαφημιστικές επιδαπέδιες πινακίδες

Με την μηνυτήρια αναφορά του κατά παντός υπευθύνου ο Χάρης Τομπούλογλου ζητά από τον εισαγγελέα να εξετάσει τυχόν ποινικές ευθύνες για τα αδικήματα ''της απιστίας'' και της ''παράβασης καθήκοντος'' τόσο για τη Δήμαρχο Έφη Γαϊτανά, όσο και για τον πρώην Αντιδήμαρχο Μιχάλη Κουτσάκη σχετικά με το θέμα της αυθαίρετης παράτασης της σύμβασης των επιδαπέδιων διαφημιστικών πινακίδων στη Ν. Χαλκηδόνα.
 

Παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς του Χάρη Τομπούλογλου
                                                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Νέα Φιλαδέλφεια, 26-02-13

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας «Καλημέρα Όμορφη Πόλη»  Χ. Τομπούλογλου, κατέθεσε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, λόγω  της παράτασης  της διάρκειας  της σύμβασης παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστων χώρων, για την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων, κατά την διάρκεια της θητείας του Μ. Κουτσάκη ως Δημάρχου Ν. Χαλκηδόνας. Χωρίς ωστόσο να έχει προηγηθεί απόφαση του αρμόδιου οργάνου, όπως άλλωστε προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.

Είναι λοιπόν προφανές ότι δεν έχει τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία. Για αυτό τον λόγο ζητά την άμεση ποινική διερεύνηση της υπόθεσης για την διαπίστωση διάπραξης τυχόν ποινικών αδικημάτων και την τιμωρία των ενόχων (φυσικοί, ηθικοί αυτουργοί κτλ) για αξιόποινες πράξεις που τυχόν θα αποδειχθεί ότι διαπράχθηκαν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας