Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας





6ος Γύρος του Πρωταθλήματος: Ισοπαλία με το Πρωτοπόρο Αιγάλεω


Ισοπαλία 5-5 με το πρωτοπόρο Αιγάλεω έφερε ο ΣΟΝΦ την Κυριακή 17 Φλεβάρη στον αγώνα για τον 6ο γύρο του πρωταθλήματος. Ο αγώνας ξεκίνησε με καλούς οιωνούς για τον ΣΟΝΦ. Το σκορ  άνοιξε σχετικά γρήγορα ο Λουκάς Κονιστής με όμορφη νίκη επί του Τσιροπούλα. 


Ακολούθησε η πολύτιμη ισοπαλία που απέσπασε, από δύσκολη θέση, ο Δημήτρης Κλειδαράς από τον Κασιούμη που είναι ένα από τα ισχυρά χαρτιά του Αιγάλεω στη σκακιέρα κάτω των 12, η ισοπαλία του Δημήτρη Βαζελάκη με τον Δημήτρη Σκυριανόγλου στην 4η αντρική σκακιέρα, η άνετη ισοπαλία της Μαρίνας Φαραντούρη με την Φιλίππα Λιάπη-Ζενεμπίση και η πειστική νίκη του Θοδωρή Καλογριδάκη στη σκακιέρα κάτω των 16 ενώ στη 2η σκακιέρα ο Νίκος Σερετάκης κέρδισε τον ΔΜ Θανάση Καραγιάννη και στην 1η ο Νίκος Μπαλάσκας έφερε ισοπαλία με τον ελληνογερμανό διεθνή μέτρ του Αιγάλεω Κρίστιαν Μάιερ.

Έτσι το σκορ διαμορφώθηκε σε 5-2 υπέρ του ΣΟΝΦ. Όμως η ομάδα του Αιγάλεω αποδείχθηκε…επτάψυχη καθώς στις 3 τελευταίες παρτίδες οι παίκτες του ΣΟΝΦ χειροτέρευσαν σταδιακά τις θέσεις τους και τελικά χάσανε με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 5-5.

Στα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής ΑΣ Παπάγου – ΣΑΣ Κορωπίου 5½ - 4½, Ζήνωνας Γλυφάδας – Χαλάνδρι 4 – 6, ΦΟΝΗ – Καλλιθέα 5-5,  ΠΓΣ – ΣΜΣ Ελευσίνας 4½ - 5½

Με αυτό τον τρόπο ο ΣΟΝΦ έχασε μια μοναδική ευκαιρία να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία από το Αιγάλεω που παραμένει πρώτο με 9 βαθμούς. Ο ΣΟΝΦ, ο ΑΣ Παπάγου και ο ΦΟΝ Ηρακλείου μοιράζονται τη 2η θέση με 8 βαθμούς, ενώ ακολουθούν   Ζήνων Γλυφάδας 6 με,   Πανελλήνιος και ΣΟ Καλλιθέας 5, ΣΑΣ Κορωπίου και  Χαλάνδρι με 4 και  ΣΜΣ Ελευσίνας με 3 βαθμούς. Όλα τώρα θα κριθούν στους τελευταίους 3 γύρους όπου ο ΣΟΝΦ αντιμετωπίζει κατά σειρά Καλλιθέα, ΦΟΝΗ και Παπάγο.

Νέα Φιλαδέλφεια, 18 Φεβρουαρίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας