Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Tο θέατρο της Τετάρτης

  



Το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ''το θέατρο της Τετάρτης'' με πρωταγωνίστρια την ''μεγάλη'' Δήμαρχο κα.  Έφη Γαϊτανά που κέρδισε τις εντυπώσεις με την ''μεγάλη'' ερμηνεία  της .


Πρώτη φορά στα 2 χρόνια άνοιξε το στοματάκι της  και αποδείχθηκε πραγματική αποκάλυψη.
Να παίρνει τον λόγο και να ''ξεκατινιάζεται'' με  όλους , να χτυπάει το χέρι της στο γραφείο, να σηκώνεται και να φεύγει όταν δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα, να ανάβει τσιγάρα το ένα πίσω από τ’ άλλο, να ψάχνει συνέχεια την τσάντα της (από αμηχανία ), να στέλνει μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο, να σηκώνεται και να  τρέχει αλαφιασμένη να βρει μια επιστολή που ήρθε στο δήμο,  να λέει ανοιχτά σε όλους ότι έχει κάνει έργο στη πόλη και με τρόπο ''ιδιαίτερο''  να μας λέει , ότι μας έκανε  ''χάρη''  που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων διοικήσεων.

Να μας τονίζει ότι κάνει προσπάθειες για να φτιάξει το ''στολιδάκι της πόλης''  (εδώ να της πω ότι δεν είναι  ''στολιδάκι''  αλλά ΣΤΟΛΙΔΙ της πόλης μας).

Και το τελευταίο και το  καλύτερο είναι να κάνει πρόταση στο κ. Τομπούλογλου να διοργανώνουν κάθε μήνα ένα δημοτικό συμβούλιο ξεκατινιάσματος και αυτό γιατί ο κ. Τομπούλογλου αρνήθηκε να ψηφίσει τον υπέρ- ανεβασμένο προϋπολογισμό για την πόλη μας.

Και αναρωτιέμαι τώρα, το μικρό αλεπουδάκι,
αυτή θέλουμε να είναι η εικόνα της Δημάρχου μας;
αυτή θέλουμε να είναι η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας;
μήπως η Δήμαρχος έχει μπερδέψει πράγματα και καταστάσεις;  δεν γνωρίζει ότι όποιος – α  από τους Δημότες θέλουν  να δουν αυτό το θέαμα μπορούν κάλλιστα να ανοίξουν την τηλεόραση τους και να παρακολουθήσουν πρωινές η μεσημεριανές εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης;  

Να της θυμίσω,  ότι δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο οι δημότες  ψήφισαν  αυτή και τη παράταξη της.

Το Αλεπουδάκι


2 σχόλια:

  1. προς: Ana Andreeva Reporter Media focus
    καλέ μου κύριε η κυρία, μάλλον τα σχόλια που λέτε τα στείλατε σε άλλο blog, γιατί εμείς δεν έχουμε λάβει κάποιο σχόλιο.
    Να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά σας λόγια και να σας τα ανταποδώσουμε Χ2, συνεχίστε να γράφετε στα blog, είναι ένας καλός τρόπος να αποκτήσετε τρόπους και να μάθετε περισσότερες λέξεις της ελληνικής γραμματικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tις... ατάκες της... Γιαταγάνα ετοίμασε ο γνωστός ......, αυτή της κονσερβοποίησε και της σέρβιρε έτοιμες στο συμβούλιο για να μπορεί να γράψει τις... περισπούδαστες αναλύσεις του για το πόσο άξια είναι αυτή που παραδέχθηκε πως το ΜΟΝΟ που έκανε ήταν να εξοφλεί τα χρέη των προηγούμενων! Μα καλά δεν κατάλαβε ακόμη ότι τα χρέη θα εξοφληθούν από την επιχορήγηση του δημοσίου και ότι ως τώρα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων παραμένουν χρέη;! Με λίγα λόγια ομολόγησε πως δύο χρόνια τώρα, δεν έκανε τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας