Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Κόσμος, Παιδικά Χαμόγελα και Κέφι Στην Πίττα του ΣΟΝΦ



Κοσμοσυρροή, πολλά παιδικά χαμόγελα και κέφι ήταν τα χαρακτηριστικά της φετινής πίττας του ΣΟΝΦ, που φέτος το Δεκέμβρη θα κλείσει 10 χρόνια από την ίδρυσή του. Την ανασκόπηση αυτών των 10 χρόνων έκανε ο πρόεδρος του ΣΟΝΦ Οδυσσέας Βαζελάκης σημειώνοντας τα στοιχεία της συλλογικής ανιδιοτελούς προσφοράς και του ερασιτεχνικού αθλητικού ιδεώδους που αποτέλεσαν τη βάση για την εδραίωσή του ΣΟΝΦ και την επιτυχημένη πορεία του.
 
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προσφορά του ΣΟΝΦ στα παιδιά της περιοχής και στα επιτυχημένα και μαζικά σχολικά πρωταθλήματα Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που διοργανώνει ανελλιπώς εδώ και 7 χρόνια . Ο ΣΟΝΦ είναι από τα λίγα σωματεία που διοργανώνει ανοικτά τουρνουά δίχως παράβολο, ενώ καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, στηριζόμενος σχεδόν αποκλειστικά στα μέλη και τους φίλους του, να κρατήσει την συμμετοχή στα μαθήματα και τα προγράμματά του δωρεάν για όλα τα παιδιά.
Επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας είναι οι σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες, με κορυφαία την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β Εθνικής το 2012 και την άνοδο στον Προκριματικό Όμιλο της ‘Α Εθνικής όπου αγωνιζόμαστε φέτος, αλλά και σημαντικές ατομικές διακρίσεις των νεαρών παικτών μας που μας γέμισαν χαρά και περηφάνια.
Αναμνηστικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους αθλητές του ΣΟΝΦ που διακρίθηκαν πέρσι σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο:
- Θοδωρής Καλογριδάκης: 1ος σκόρερ στη Β εθνική με το εκπληκτικό 9/9. 2ος στο ατομικό πρωτάθλημα Αττικής <12 και συμμετοχή στην πανελλήνια τελική φάση, ισοβαθμία στην 1η-2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία της 6ης Δημοτικού
- Ελένη Μπαλάσκα: 2η σκόρερ του ΣΟΝΦ στη Β Εθνική με 8½ /9!
- Γιώργος Καλογριδάκης: 4ος σκόρερ του ΣΟΝΦ στη Β Εθνική με 7/8. Αργυρό μετάλλιο στο πρωτάθλημα Αττικής <16. Ισοβαθμία στην 2η-4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων <16, ισοβαθμία στην 3η – 4η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων, συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων <20, συμμετοχή με την εθνική μας ομάδα στην Σκακιστική Ολυμπιάδα Νέων όπου η Ελλάδα ήρθε 6η!
- Μαρίνα Φαραντούρη: 3η σκόρερ στη Β εθνική με 8/9 και χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία Α’ Γυμνασίου
 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση σκακιστικών βιβλίων για τους νεαρούς σκακιστές του ΣΟΝΦ.
 
Την κοπή της πίττας του ΣΟΝΦ τίμησαν με την παρουσία τους ο Χρήστος Κοπελούσος αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ο Χάρης Τομπούλογλου, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», ο παλιός και σταθερός φίλος του φιλαδελφειώτικου σκακιού και του ΣΟΝΦ Λάζαρος Αρτοποιάδης, ενώ το παρόν έδωσαν παλιοί φίλοι του ΣΟΝΦ, ακόμα και παλιοί αθλητές του σκακιστικού τμήματος του ΑΟΝΦ!
 
Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στο http://www.flickr.com/photos/sonfilad2012/ ή
 
Νέα Φιλαδέλφεια, 22 Φεβρουαρίου 2013
 
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 - τηλ 2117056447 - www.sonf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας