Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Θυμήθηκαν τα παλιά…




Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης αλλά και χαράς αντάμωσαν οι  παλιοί ΟΝΝΕΔίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας  την Πέμπτη το βράδυ στη ταβέρνα ''ΝΙΚΟΛΑΣ'' στη Νέα Χαλκηδόνα.

 Ήταν η πρώτη συνάντηση μετά από αρκετά χρόνια, χρόνια όμως που άφησαν τα σημάδια τους μόνο στην όψη, καθώς οι αναμνήσεις της νιότης και της κοινής πολιτικής πορείας   τους κράτησαν ακμαίους και δραστήριους στο κέφι, τη ζωντάνια και τη χαρά της ζωής.


Παλιοί ΟΝΝΕΔίτες  και  ΟΝΝΕΔίτισες που τίμησαν τη συνάντηση βίωσαν μια βραδιά όπου κυριάρχησαν οι αναμνήσεις, οι αναπολήσεις και οι συγκινήσεις.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν:
Ο Γιάννης Μιχελάκης, ο Χάρης Τομπούλογλου, ο Ανδρέας Ρίζος, ο Διαμαντής Σεϊτανίδης , ο Στέλιος Σταικος, η Όλγα Αυγερινού, ο Γιώργος Μήλος, ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, ο Νίκος Λαζαρίδης, η Αναστασία Μπούκουρα, ο Στέλιος Μήλος, ο Γιάννης Πολίτης, η Μαρία Γαλάτη, ο Παντελής Τσιάβος, ο Γιώργος Πασάς,  ο Γιάννης Γεωργίου, η Μαριάννα Ζαφειρακοπούλου, η Γιώτα Βλάχου, ο Γιάννης Τομπούλογλου και ο Χρήστος Τριανταφύλλου.

2 σχόλια:

  1. O Tάσος Παυλόπουλος δεν παρευρέθη;
    Πάει για δήμαρχος και θέλει να το παίξει ουδέτερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο, μπορεί να μην το γνώριζε, μπορεί να μην μπορούσε να παρεβρεθεί, μπορεί, μπορεί, μπορεί... μην πας να δημιουργήσεις καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν.

      Διαγραφή

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας