Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Για 2η Φορά το Κύπελλο του Πρωταθλητή στη Νέα Φιλαδέλφεια!

 
Στις καθιερωμένες ετήσιες απονομές για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής ο ΣΟΝΦ σήκωσε για 2η φορά στην ιστορία του το κύπελλο του Πρωταθλητή της Β’ Εθνικής κατηγορίας!


Οι απονομές έγιναν στο κτήριο του ΕΟΣ Αχαρνών στις 30 Δεκέμβρη παρουσία σημαντικού αριθμού σκακιστών, εκπροσώπων σωματείων και άλλων παραγόντων.

 Στη φωτογραφία το κύπελλο σηκώνει ο Θοδωρής Καλογριδάκης, πρώτος σκόρερ της ομάδας μας πέρσι με το εκπληκτικό 9/9!. Διακρίνονται επίσης οι Οδυσσέας Βαζελάκης (πρόεδρος του ΣΟΝΦ), Νίκος Μπαλάσκας (αρχηγός της ομάδας και μέλος του ΔΣ της ΕΣΟ), Νίκος Σερετάκης (αντιπρόεδρος του ΣΟΝΦ και μέλος του ΔΣ της ΕΣΟ), Δημήτρης Βαζελάκης (4η σκακιέρα στην ομάδα πέρσι), Ελένη Μπαλάσκα (2η σκόρερ της ομάδας με 8½  στα 9!), Γιώργος Καλογριδάκης (3ος σκόρερ της ομάδας με 8/9, 4ος νέος κάτω των 16 στην Ελλάδα το 2012 και πρωταθλητής Αττικής νέων κάτω των 18 για το 2013) και Άγγελος Μπαλάσκας.

Η ομάδα μας σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2013 αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Ζήνωνα Γλυφάδας την Κυριακή 13 Γενάρη στον 1ο γύρο του Προκριματικού Ομίλου της Α Εθνικής Κατηγορίας.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την αναντικατάστατη στήριξη και βοήθεια που μας δίνουν και ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι ακόμα παραγωγικότερη για το ΣΟΝΦ και το Φιλαδελφειώτικο Σκάκι.
                   
Νέα Φιλαδέλφεια,  2 Ιανουαρίου 201

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας