Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

H εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Ν. Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου η εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας στη μουσική ταβέρνα Χαϊτίδη.


Ο πρόεδρος κ. Γ. Ψαρούλης και τα μέλη του Δ.Σ ευχαρίστησαν τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

Χαιρετισμό απήυθυναν ο Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ κ. Γ. Μιχελάκης, ο Επικεφαλής της παράταξης "Καλημέρα Όμορφη Πόλη"  κ. Χ. Τομπούλογλου και εκ  μέρους της  διοίκησης  του Δήμου, χρόνια πολλά ευχήθηκε η Αντιδήμαρχος κα. Μ. Χατζηδάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο Βουλευτής της ΝΔ  κ. Α. Ντινόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, κ. Ν. Παπανικολάου (φανερά ενοχλημένος που τον ανακοίνωσαν Δημοτικό Σύμβουλο), ο πρώην Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας κ. Π. Γρετζελιάς, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χ. Κοπελούσος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γ. Τομπούλογλου, κ. Σπ. Γραμμένος, κ. Σ. Κοσκολέτος, η τοπική σύμβουλος κα. Μ. Οικονόμου, ο Πρόεδρος της ΦΕΑ κ. Γ. Μητρόπουλος, οι κυρίες της Τράπεζας αγάπης Κοίμησης Θεοτόκου κα. Ν. Μυλωνά και κα Β. Καμπούρογλου,  ο πρώην Πρόεδρος της Β5 Ν.Ε ΟΝΝΕΔ και πρώην μέλος κεντρικής επιτροπής ΟΝΝΕΔ κ. Χρήστος Τριανταφύλλου, η κα Όλγα Αυγερινού, ο κ. Γ. Λιόσης,  ο κ. Β. Βέττος, ο κ. Ρ. Αρβανίτης, ο κ. Σ. Γατσούλης (που έκανε χορηγία ένα ποδήλατο στη λαχειοφόρο κλήρωση) και πλήθος κόσμου. 

Προς το τέλος της εκδήλωσης προσήλθε και η Δήμαρχος κα. Ε. Γαϊτανά η οποία έδειξε τις χορευτικές της ικανότητες.


Να μας συγχωρήσετε  που δεν έχουμε φωτογραφικό υλικό, αλλά οι φωτογραφίες που τραβήξαμε δεν ήταν κατάλληλες (κακή λήψη) για δημοσίευση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας